Studio Salon is opgericht in januari 2020. Wij brengen – of proberen toch – om de 2 weken een nieuwe podcast over trouwen en de trouwbranche te lanceren. Zo geven wij jullie onder andere de beste budget tips voor een huwelijk. Daarnaast interviewen we verschillende huwelijksleveranciers. En last but not least beantwoorden we regelmatig jullie huwelijksvragen met een Q&A. De meest waardevolle informatie voor jullie trouwfeest vind je zonder enige twijfel hier.

Heb jij een leuk verhaal om te vertellen in onze podcast over trouwen? Of ben je een trouwleverancier en wil jij je bedrijf nog meer in de markt zetten? Contacteer ons dan gerust om samen een aflevering op te nemen!

Verrassing trouwfeest

Verras je gasten

Wil jij je gasten verrassen met een origineel show-element op jullie trouwfeest? Wij geven in deze aflevering 11 tips die je kan toepassen op je eigen huwelijk.

Read More

Taken weddingplanner

Takenpakket weddingplanner/stylist

In deze aflevering over het takenpakket weddingplanner/stylist leggen we uitvoerig uit wat jij mag verwachten als je met ons zou samenwerken.

Read More

Inkspired

Inkspired

Alexandra is grafisch ontwerper die haar American Dream heeft gevolgd en haar eigen designstudio heeft opgericht. Ze verzorgt gelegenheidsdrukwerk: van huwelijksuitnodigingen tot rouwkaarten.

Read More

Sarah Neyrinck

Sarah Neyrinck

Sarah Neyrinck opent deze podcast met vrolijke tunes. Daarna praten we met haar over populaire songkeuzes, de voordelen van livemuziek op een trouwfeest en welk budget je hiervoor moet voorzien.

Read More

Studio Minnen

Studio Minnen

Joni van Studio Minnen stampte enkele maanden geleden haar eigen bedrijf uit de grond. Ze maakt nu al naam voor zichzelf, dit door haar unieke troef - haar liefde voor het Hoge Noorden.

Read More

Stories By Mabel

Stories By Mabel

Lieke, de bezielster van Stories By Mabel kwam bij ons op de koffie. We spraken over de oorsprong van Stories By Mabel, blauwdrukken binnen een ceremonie & memorabele momenten.

Read More

Wildflowers And Wodka

Wildflowers And Wodka

Loes, van Wildflowers And Wodka neemt ons mee in haar wereld. Ze vertelt hoe ze haar zaak is begonnen, wat haar verhouding is met social media & we praten over haar boek 'Bohemien bloemschikken'.

Read More

recap 2020

Recap 2020

We're back bitches. Na een korte winterpauze zijn we er weer met een recap over 2020. We nemen jullie in deze aflevering mee door ons jaar. Maar naast de terugblik speculeren we ook over 2021.

Read More

Mieke Bakt

Mieke Bakt

De verrukkelijkste podcast staat voor jullie klaar – met Mieke Bakt! Ze vertelt over hoe haar droom werkelijk is geworden. Over haar nieuwste projecten, wat haar toekomstplannen zijn & nog zoveel meer.

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 22: Raisa Zwart

Raisa Zwart

Wij leerden Raisa Zwart als fotograaf kennen tijdens een trouwfeest. Nadien werd zij ook onze business coach. In deze aflevering geeft zij ons een inkijk in hoe zij de balans houdt tussen haar twee bedrijven.

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 21: Intimate wedding

Intimate Wedding

In deze aflevering brengen we een ode aan het concept 'intimate wedding'. Huwelijken die gevierd worden met een kleine groep gasten. Wij zijn alvast fan & hopen jullie ook te overtuigen van deze manier van trouwen.

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 20: Touch Of Gold

Touch Of Gold

We gingen langs bij Stefanie van Touch Of Gold voor een fijne babbel. Stefanie is kalligraaf en ontwerpt voor jou de meest unieke en persoonlijke uitnodiging, welkomstbord, bedankkaartjes en zoveel meer.

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 19: The Ivory Club

The Ivory Club

We zaten samen met de eigenaressen van bridal shops The Ivory Club & Le Chapeau. We praten onder andere over hoe ze elkaar hebben leren kennen, waar ze hun collectie shoppen & wat hun nieuwste projecten zijn.

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 18: Minn Momentvormgeving

Minn Momentvormgeving

In deze aflevering zitten we aan tafel met Olga. Zij is ceremoniespreker en oprichter van Minn Momentvormgeving. Wij hebben al onze vragen op haar afgevuurd en zij vertelt met veel passie over wat ze doet.

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 17: Q&A deel 3

Q&A deel 3

Weer een Q&A-aflevering waarin we vragen van luisteraars beantwoorden. We hebben het onder andere over onze favoriete feesten, destination weddings & onze favoriete huwelijkslocaties.

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 16: Party rentals

Party rentals

In deze aflevering nemen wij één specifieke leverancier onder de loep: Goldfish Party Rental. We hebben hen enkele vragen voorgeschoteld & geven ook onze mening over hun verhuurmaterialen.

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 15: Veiligheidsraad

Veiligheidsraad

We hebben een hele aflevering gewijd aan de corona versoepelingen die de Veiligheidsraad heeft meegedeeld op 3 juni 2020. Corona houdt ook ons volledig in de ban en we vertellen graag de laatste updates.

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 14: Catering tips

Catering tips

In deze aflevering geven wij jullie allerlei tips waar je rekening mee kan houden tijdens het boeken van een cateraar voor jullie bruiloft. Hoe lang op voorhand leg je best een cateraar vast?

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 13: Hoeveel kost een trouwfeest?

Hoeveel kost een trouwfeest?

Alweer een nieuwe aflevering. Eentje die jij zeker wil beluisteren! Als jij gaat trouwen zal jij je vast en zeker afvragen hoeveel een trouwfeest nu effectief kost. Wij zochten het voor je uit!

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 12: Q&A deel 2

Q&A deel 2

In onze tweede Q&A aflevering beantwoorden we opnieuw de meest gestelde huwelijksvragen. Zo bespreken we details over de masterclass en geven we advies over bloemen & planten.

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 11: Storytime Riet, corona huwelijk

Storytime Riet

In deze aflevering vertellen we het verhaal van een van onze eigen koppels. Zij kunnen hun trouwfeest niet laten doorgaan op hun originele datum, omwille van het coronavirus.

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 10: Winterhuwelijk

Winterhuwelijk

Omdat een heleboel verloofde koppels hun huwelijk of feest noodgedwongen moeten verplaatsen naar een andere datum, hebben wij de belangrijkste tips voor een winterhuwelijk voor jullie op een rijtje gezet!

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 9: Trouwfeest uitstellen, storytime Nienke

Storytime Nienke

Hier zijn we weer, elk vanuit ons eigen kot (#corona) hebben we deze podcast opgenomen. We brengen het verhaal van Nienke, die haar trouwfeest heeft moeten uitstellen wegens het C-virus.

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 8: Elke Van den Ende

Elke Van den Ende

Onze eerste gastspreker is een feit! Elke Van den Ende is huwelijksfotografe en vertelt ons de meest bijzondere verhalen. Zoals die ene keer dat een Saoedische prins een huwelijk crashte. Luister snel mee.

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 7: Storytime Sanya

Storytime Sanya

Weer een nieuwe aflevering op onze podcast! En voor deze aflevering hebben we een écht verhaal voor jullie klaar. Namelijk het verhaal van Sanya en Cliff. Hoe verliep het aanzoek & de aanloop naar hun huwelijk?

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 6: Tenthuwelijk

Tenthuwelijk

Met welke aspecten moet rekening houden bij een tenthuwelijk? Welke soorten tenten zijn er allemaal? Is het goedkoper als je een tenthuwelijk organiseert? Dit en nog zoveel meer komt aan bod.

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 5: Q&A huwelijksvragen

Q&A

In onze eerste Q&A aflevering beantwoorden we de meest gestelde huwelijksvragen van luisteraars. Zo bespreken we bijvoorbeeld welke styling elementen jullie trouwfeest absoluut niet mag missen.

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 4: Weddingstyliste

Weddingstyliste

In aflevering 4 van onze podcast worden er vragen beantwoord zoals: Wat is een weddingstyliste? Hoe begin je aan een styling van een huwelijk? Hoe maak je een styling persoonlijk? Hoeveel kost een weddingstyliste?

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 3: Budget tips

Budget tips

We bespreken in deze aflevering enkele budget tips voor jouw droomhuwelijk. Ben jij benieuwd wat we hierover te vertellen hebben en welke tips je misschien zelf nog kan gebruiken? Luister dan gauw wat we te vertellen hebben.

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 2: Weddingplanner

Weddingplanner

In deze aflevering bespreken we wat een weddingplanner voor jou kan betekenen en waar je op moet letten als je met eentje wil samenwerken. Weer een aflevering boordevol tips die jou kunnen helpen in je zoektocht!

Read More

Podcast Studio Salon Aflevering 1: De Opstart

De opstart

In deze aflevering nemen wij je mee in de opstart van ons bedrijf - SALON Weddings. We vertellen je onder meer hoe wij elkaar hebben leren kennen en geven tips en tricks voor de opstart van je eigen zaak.

Read More

Beluister alle nieuwste afleveringen van Studio Salon op Spotify of Apple Podcasts.
Via deze kanalen vind je eveneens onze specials over Blind Getrouwd.