Logo Studio Salon

Podcast over trouwen - Studio Salon

Studio Salon is opgericht in januari 2020. Wij brengen om de 2 weken een nieuwe podcast over trouwen en de trouwbranche. Zo geven wij jullie onder andere de beste budget tips voor een huwelijk. Daarnaast interviewen we verschillende huwelijksleveranciers. En last but not least beantwoorden we regelmatig jullie huwelijksvragen met een Q&A. De meest waardevolle informatie voor jullie trouwfeest vind je zonder enige twijfel hier.
Beluister hem op Apple Podcasts of Spotify.

Heb jij nog een leuk idee of vraag die je graag zou horen of beantwoord zien in onze podcast over trouwen en de trouwbranche? Contacteer ons dan gerust.

Of denk jij dat je een interessante meerwaarde bent als spreker in onze podcast? Vul onderaan deze pagina het formulier in en we bekijken jouw aanvraag graag.

Scandinavische trouw

Studio Minnen

Joni van Studio Minnen stampte enkele maanden geleden haar eigen bedrijf uit de grond. Ze maakt nu al naam voor zichzelf, dit door haar unieke troef - haar liefde voor het Hoge Noorden.

Lees meer

Stories By Mabel

Stories By Mabel

Lieke, de bezielster van Stories By Mabel kwam bij ons op de koffie. We spraken over de oorsprong van Stories By Mabel, blauwdrukken binnen een ceremonie & memorabele momenten.

Lees meer

Wildflowers And Wodka

Wildflowers And Wodka

Loes, van Wildflowers And Wodka neemt ons mee in haar wereld. Ze vertelt hoe ze haar zaak is begonnen, wat haar verhouding is met social media & we praten over haar boek 'Bohemien bloemschikken'.

Lees meer

2020 weddingplanner

Recap 2020

We're back bitches. Na een korte winterpauze zijn we er weer met een recap over 2020. We nemen jullie in deze aflevering mee door ons jaar. Maar naast de terugblik speculeren we ook over 2021.

Lees meer

Mieke Bakt

De verrukkelijkste podcast staat voor jullie klaar – met Mieke Bakt! Ze vertelt over hoe haar droom werkelijk is geworden. Over haar nieuwste projecten, wat haar toekomstplannen zijn & nog zoveel meer.

Lees meer

Raisa Zwart

Wij leerden Raisa Zwart als fotograaf kennen tijdens een trouwfeest. Nadien werd zij ook onze business coach. In deze aflevering geeft zij ons een inkijk in hoe zij de balans houdt tussen haar twee bedrijven.

Lees meer

Intimate wedding

In deze aflevering brengen we een ode aan het concept 'intimate wedding'. Huwelijken die gevierd worden met een kleine groep gasten. Wij zijn alvast fan & hopen jullie ook te overtuigen van deze manier van trouwen.

Lees meer

Touch Of Gold

We gingen langs bij Stefanie van Touch Of Gold voor een fijne babbel. Stefanie is kalligraaf en ontwerpt voor jou de meest unieke en persoonlijke uitnodiging, welkomstbord, bedankkaartjes en zoveel meer.

Lees meer

The Ivory Club

We zaten samen met de eigenaressen van bridal shops The Ivory Club & Le Chapeau. We praten onder andere over hoe ze elkaar hebben leren kennen, waar ze hun collectie shoppen & wat hun nieuwste projecten zijn.

Lees meer

Minn Momentvormgeving

In deze aflevering zitten we aan tafel met Olga. Zij is ceremoniespreker en oprichter van Minn Momentvormgeving. Wij hebben al onze vragen op haar afgevuurd en zij vertelt met veel passie over wat ze doet.

Lees meer

Q&A

Weer een Q&A-aflevering waarin we vragen van luisteraars beantwoorden. We hebben het onder andere over onze favoriete feesten, destination weddings & onze favoriete huwelijkslocaties.

Lees meer

rentals

Party Rentals

We hebben een hele aflevering gewijd aan de corona versoepelingen die de Veiligheidsraad heeft meegedeeld op 3 juni 2020. Corona houdt ook ons volledig in de ban en we vertellen graag de laatste updates.

Lees meer

veiligheidsraad

Veiligheidsraad

We hebben een hele aflevering gewijd aan de corona versoepelingen die de Veiligheidsraad heeft meegedeeld op 3 juni 2020. Corona houdt ook ons volledig in de ban en we vertellen graag de laatste updates.

Lees meer

Catering trouw

Catering tips

In deze aflevering geven wij jullie allerlei tips waar je rekening mee kan houden tijdens het boeken van een cateraar voor jullie bruiloft. Hoe lang op voorhand leg je best een cateraar vast?

Lees meer

Styling

Hoeveel kost een trouwfeest?

Alweer een nieuwe aflevering. Eentje die jij zeker wil beluisteren! Als jij gaat trouwen zal jij je vast en zeker afvragen hoeveel een trouwfeest nu effectief kost. Wij zochten het voor je uit!

Lees meer

huwelijksvragen

Q&A

In onze eerste Q&A aflevering beantwoorden de meest gestelde huwelijksvragen van luisteraars. Zo bespreken we details over de masterclass en geven we advies over bloemen & planten.

Lees meer

corona huwelijk

Storytime Riet

In deze aflevering vertellen we het verhaal van een van onze eigen koppels. Zij kunnen hun trouwfeest niet laten doorgaan op hun originele datum, omwille van het coronavirus.

Lees meer

winterhuwelijk

Winterhuwelijk

Omdat een heleboel verloofde koppels hun huwelijk of feest noodgedwongen moeten verplaatsen naar een andere datum, hebben wij de belangrijkste tips voor een winterhuwelijk voor jullie op een rijtje gezet!

Lees meer

trouwfeest uitstellen

Storytime Nienke

Hier zijn we weer, elk vanuit ons eigen kot (#corona) hebben we deze podcast opgenomen. We brengen het verhaal van Nienke, die haar trouwfeest heeft moeten uitstellen wegens het C-virus.

Lees meer

Podcast Elke Van den Ende

Elke Van den Ende

Onze eerste gastspreker is een feit! Elke Van den Ende is huwelijksfotografe en vertelt ons de meest bijzondere verhalen. Zoals die ene keer dat een Saoedische prins een huwelijk crashte. Luister snel mee.

Lees meer

Storytime Sanya

Storytime Sanya

Weer een nieuwe aflevering op onze podcast! En voor deze aflevering hebben we een écht verhaal voor jullie klaar. Namelijk het verhaal van Sanya en Cliff. Hoe verliep het aanzoek & de aanloop naar hun huwelijk?

Lees meer

Podcast tenthuwelijk

Tenthuwelijk

Met welke aspecten moet rekening houden bij een tenthuwelijk? Welke soorten tenten zijn er allemaal? Is het goedkoper als je een tenthuwelijk organiseert? Dit en nog zoveel meer komt aan bod.

Lees meer

huwelijksvragen

Q&A

In onze eerste Q&A aflevering beantwoorden de meest gestelde huwelijksvragen van luisteraars. Zo bespreken we bijvoorbeeld welke stylingelementen jullie trouwfeest absoluut niet mag missen of wat te doen bij regen.

Lees meer

Weddingstyliste Sanya Heylen

Weddingstyliste

In deze aflevering worden er vragen beantwoord zoals: Wat is een weddingstylist(e)? Hoe begin je aan een styling van een huwelijk? Hoe maak je een styling persoonlijk? Hoeveel kost een weddingstylist(e)?

Lees meer

Budget huwelijk

Budget tips

We bespreken in deze aflevering enkele budget tips voor jouw droomhuwelijk. Ben jij benieuwd wat we hierover te vertellen hebben en welke tips je misschien zelf nog kan gebruiken? Luister dan gauw wat we te vertellen hebben.

Lees meer

weddingplanner-lotte

Weddingplanner

In deze aflevering bespreken we wat een weddingplanner voor jou kan betekenen en waar je op moet letten als je met eentje wil samenwerken. Weer een aflevering boordevol tips die jou kunnen helpen in je zoektocht!

Lees meer

De opstart

De Opstart

In deze aflevering nemen wij je mee in de opstart van ons bedrijf - SALON Weddings. We vertellen je onder meer hoe wij elkaar hebben leren kennen en geven tips en tricks voor de opstart van je eigen zaak.

Lees meer

Wil jij ook graag deelnemen aan onze podcast?

Wij gaan graag in dialoog met leveranciers die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan onze luisteraars. Ben jij zo’n leverancier én wil jij een mooi podium krijg op onze podcast? Dan zien we jouw aanvraag graag verschijnen.

Investering: 250 euro excl. btw.

Voordelen:

  • levenslange reclame
  • sharing op social media
  • expert status in de verf zetten
  • je spreekt jouw ideale doelgroep aan

Indien je past binnen de visie van Studio Salon, plannen we zo snel mogelijk een opnamedag in.

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.