Logo Studio Salon

Podcast over trouwen - Studio Salon

Studio Salon is opgericht in januari 2020. Wij brengen elke week een nieuwe podcast over trouwen en de trouwbranche. Zo geven wij jullie de beste budget tips voor een huwelijk, interviewen verschillende huwelijksleveranciers en beantwoorden maandelijks jullie huwelijksvragen met een Q&A. De meest waardevolle informatie voor jullie trouwfeest vind je zonder enige twijfel hier.
Beluister hem op Apple Podcasts of Spotify.

Heb jij nog een leuk idee of vraag die je graag zou horen of beantwoord zien in onze podcast, contacteer ons dan gerust.

rentals

Aflevering 16 – Party Rentals

We hebben een hele aflevering gewijd aan de corona versoepelingen die de Veiligheidsraad heeft meegedeeld op 3 juni 2020. Corona houdt ook ons volledig in de ban en we vertellen graag de laatste updates.

Lees meer

veiligheidsraad

Aflevering 15 – Veiligheidsraad

We hebben een hele aflevering gewijd aan de corona versoepelingen die de Veiligheidsraad heeft meegedeeld op 3 juni 2020. Corona houdt ook ons volledig in de ban en we vertellen graag de laatste updates.

Lees meer

Catering trouw

Aflevering 14 – Catering tips

In deze aflevering geven wij jullie allerlei tips waar je rekening mee kan houden tijdens het boeken van een cateraar voor jullie bruiloft. Hoe lang op voorhand leg je best een cateraar vast?

Lees meer

Styling

Aflevering 13 – Hoeveel kost een trouwfeest?

Alweer een nieuwe aflevering. Eentje die jij zeker wil beluisteren! Als jij gaat trouwen zal jij je vast en zeker afvragen hoeveel een trouwfeest nu effectief kost.

Lees meer

huwelijksvragen

Aflevering 12 – Q&A deel 2

In onze eerste Q&A aflevering beantwoorden de meest gestelde huwelijksvragen van luisteraars. Zo bespreken we details over de masterclass en geven we advies over bloemen & planten.

Lees meer

corona huwelijk

Aflevering 11 – Storytime Riet

In deze aflevering vertellen we het verhaal van een van onze eigen koppels. Zij kunnen hun trouwfeest niet laten doorgaan op hun originele datum, omwille van het coronavirus.

Lees meer

winterhuwelijk

Aflevering 10 – Winterhuwelijk

Omdat een heleboel verloofde koppels hun huwelijk of feest noodgedwongen moeten verplaatsen naar een andere datum, hebben wij de belangrijkste tips voor een winterhuwelijk voor jullie op een rijtje gezet!

Lees meer

trouwfeest uitstellen

Aflevering 9 – Storytime Nienke

Hier zijn we weer, elk vanuit ons eigen kot (#corona) hebben we deze podcast opgenomen. We brengen het verhaal van Nienke, die haar trouwfeest heeft moeten uitstellen wegens het C-virus.

Lees meer

Podcast Elke Van den Ende

Aflevering 8 – Elke Van den Ende

Onze eerste gastspreker is een feit! Elke Van den Ende is huwelijksfotografe en vertelt ons de meest bijzondere verhalen. Zoals die ene keer dat een Saoedische prins een huwelijk crashte. Luister snel mee.

Lees meer

Storytime Sanya

Aflevering 7 – Storytime Sanya

Weer een nieuwe aflevering op onze podcast! En voor deze aflevering hebben we een écht verhaal voor jullie klaar. Namelijk het verhaal van Sanya en Cliff. Hoe verliep het aanzoek & de aanloop naar hun huwelijk?

Lees meer

Podcast tenthuwelijk

Aflevering 6 – Tenthuwelijk

Met welke aspecten moet rekening houden bij een tenthuwelijk? Welke soorten tenten zijn er allemaal? Is het goedkoper als je een tenthuwelijk organiseert? Dit en nog zoveel meer komt aan bod.

Lees meer

huwelijksvragen

Aflevering 5 – Q&A

In onze eerste Q&A aflevering beantwoorden de meest gestelde huwelijksvragen van luisteraars. Zo bespreken we bijvoorbeeld welke stylingelementen jullie trouwfeest absoluut niet mag missen of wat te doen bij regen.

Lees meer

Weddingstyliste Sanya Heylen

Aflevering 4 – Weddingstyliste

In deze aflevering worden er vragen beantwoord zoals: Wat is een weddingstylist(e)? Hoe begin je aan een styling van een huwelijk? Hoe maak je een styling persoonlijk? Hoeveel kost een weddingstylist(e)?

Lees meer

Budget huwelijk

Aflevering 3 – Budget tips

Weer een nieuwe aflevering van STUDIO SALON. Hierin bespreken we enkele budget tips voor jouw droomhuwelijk. Ben jij benieuwd wat we hierover te vertellen hebben en welke tips je misschien zelf nog kan gebruiken?

Lees meer

weddingplanner-lotte

Aflevering 2 – Weddingplanner

In deze aflevering bespreken we wat een weddingplanner voor jou kan betekenen en waar je op moet letten als je met een weddingplanner wil samenwerken. Weer een aflevering boordevol tips die jou kunnen helpen in je zoektocht!

Lees meer

De opstart

Aflevering 1 – De Opstart

In deze aflevering nemen wij je mee in de opstart van ons bedrijf - SALON Weddings. We vertellen je onder meer hoe wij elkaar hebben leren kennen en geven tips en tricks voor de opstart van je eigen zaak.

Lees meer