AFLEVERING 5

Q&A

In onze eerste Q&A aflevering beantwoorden de meest gestelde huwelijksvragen van luisteraars. Zo bespreken we bijvoorbeeld welke stylingelementen jullie trouwfeest absoluut niet mag missen, wat te doen als het regent en of we al een keer een run-a-way-bride hebben gehad.

Podcast Studio Salon Aflevering 5: Q&A huwelijksvragen

Hieronder kan je al een antwoord vinden op de meest gestelde huwelijksvragen.

Wat zijn de meest gemaakte blunders op een trouwfeest? Niet zo’n gemakkelijke vraag. Gelukkig hebben wij nog niet zoveel blunders meegemaakt op een trouwfeest. Maar als er iets misloopt heeft dat vaak te maken met de beamer. Als er acts worden gedaan door de vrienden en ze hebben een filmpje voorbereid. Maar dan is er plots toch iets mis met het kabeltje of het geluid dat niet werkt. Daar gebeuren heel vaak blunders. Wanneer iedereen zit te wachten op het filmpje… komt er niets. Het is heel belangrijk dat je dit op voorhand test en dat je goed materiaal hebt.

Is jouw vraag nog niet beantwoord? Aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen en wie weet beantwoorden we ze wel in de volgende podcast of je kan altijd een kijkje nemen bij onze FAQ!