Tuinfeest van Helen en Jonas

Locatie

We organiseerden een tuinfeest ter ere van het burgerlijk huwelijk van Helen & Jonas, te midden van de groene oase van rust aan haar ouderlijke huis. Om onvoorziene weersomstandigheden het hoofd te bieden, zorgden we voor extra beschutting met twee stretch tenten. Het intieme karakter van de tuin en de flexibiliteit van de tenten boden een perfecte setting waar de gasten konden genieten, ongeacht de weersomstandigheden.

Styling

Met een knipoog naar hun feest in Italië, voegden we citroenen toe aan de styling, die een verfrissend en mediterraan karakter gaven. Een mix van hoge statafels en zittend meubilair behield de ontspannen tuinfeest vibe. Voor extra gezelligheid werden vuurkorven aangestoken, waardoor de avond een warm en sfeervol tintje kreeg. De combinatie van citroenen, diverse zitopties en de dansende vlammen van de vuurkorven creëerde een unieke en feestelijke sfeer.

Food & drinks

Gasten werden verwend met pizza’s, gevolgd door een heerlijk ijsje als zoete afsluiter. De lokale trots, Ostdonk-bier, vloeide rijkelijk vanuit hun charmante truck. En om de tuinfeest vibe fris te houden, genoten gasten ook van een glaasje Lillet. Dit alles voegde een smakelijke dimensie toe aan het burgerlijk huwelijk van Helen & Jonas, waar het genieten van heerlijk eten en drinken naadloos samenging met de feestelijke sfeer.

The Cream Colored Ponies

De receptie kwam tot leven door de aanwezigheid van een liveband. Deze vintage jazzband wist het publiek vanaf de eerste noot in hun muzikale wereld te trekken. Hun nostalgische klanken voegden een onvergetelijke dimensie toe aan de feest, waardoor de receptie doordrenkt was met de tijdloze charme van jazzmuziek. De aanstekelijke melodieën lieten de gasten al snel hun danspassen wagen, waardoor het feest vroegtijdig omgetoverd werd in een swingende dansvloer.

Fotograaf
Manon Engels

Rentals + tent
Crazy Events

Catering
Amici Del Forno

Coördinatie + styling
Salon Weddings

Grafisch werk
Salon Weddings

Decoratie materiaal
Salon Verhuur