AFLEVERING 30

Takenpakket weddingplanner/stylist

Schrik jij soms van de prijzen van een weddingplanner/stylist? In deze aflevering bespreken we uitvoerig het takenpakket weddingplanner/stylist.

Taken weddingplanner

Enkele zaken die we bespreken uit het takenpakket van weddingplanner/stylist:

Locatie hunting

Locatie is prioriteit nummer één. Hier hangt je datum van af en deze heb je natuurlijk nodig om verder te kunnen gaan met je planning. In de zoektocht naar een locatie kruipen al ettelijke uren werk in. Het hangt er ook vanaf waar je gaat trouwen. Als het niet mogelijk is om alle locaties zelf te bezoeken (o.w.v. afstand bijvoorbeeld), maken we een gedetailleerd document op met alle plus- en minpunten. Zodat het koppel op basis hiervan eigenlijk al kan gaan filteren.

Takenpakket tijdens opbouw

Wat gebeurt er zoal tijdens de opbouw van een trouwfeest? We maken de constructies waar het welkomstbord en/of de seating chart aan hangt. Hier zoeken we vaak naar creatieve constructies. Dus dat moet allemaal opgesteld staan. Op tafel moeten de glazen, borden, servetten, naamkaartjes,… liggen. Alles wordt ook met de hand afgemeten zodat alles mooi op één rechte lijn staat. Ceremonie setting opbouwen, kaarsen plaatsen, naamkaartjes aan de stoelen hangen,… Noem maar op!

Wil je graag meer weten over de diensten die wij aanbieden? Check dan onze diensten als weddingplanner.

Heb jij genoten van deze podcast aflevering? Beluister nog meer afleveringen van Studio Salon.