Intiem trouwen in Italië

Italië

Helen & Jonas wisten al snel dat ze in Italië wilden trouwen. In intieme kring, met slechts 40 gasten, omringden ze zich met hun dierbaren. Het gezellige weekend kreeg vorm doordat alle gasten op dezelfde plaats konden overnachten. De betoverende locatie in Umbrië bleek perfect om hun liefde te vieren, waarmee ze een onvergetelijk hoofdstuk van liefde in het hart van Italië schreven.

Foto en video

De fotograaf namen we mee uit België. Irmy vergezelde ons naar Italië en ving de mooiste sfeerbeelden en koppelfoto’s tijdens golden hour. Voor de videografie kozen ze een talent op Italiaanse bodem, waardoor dit avontuur keer op keer tot leven komt bij het herbekijken. Irmy en Diego legden samen de onvergetelijke momenten vast, waardoor Helen & Jonas niet alleen de pracht van het moment maar ook de magie van hun Italiaanse trouwavontuur voor altijd kunnen koesteren.

Ceremonie

Onder de stralende zon leidde een dierbare vriend hun intieme ceremonie, waardoor het moment extra persoonlijk en betekenisvol werd. De aankleding was subtiel met bloemen in zachte peach-tonen die aangevuld werden met fruitaccenten. Te midden van een adembenemende uitzicht op de heuvels van Umbrië, voltrok zich een onvergetelijk hoofdstuk van liefde en verbintenis voor Helen & Jonas.

Tafelstyling

De tafelstyling werd verfijnd met keramieken vaasjes en kandelaars, die we speciaal voor dit feest lieten vervaardigen. Bloemen in een ombré kleurenpalet, van zachte roze tinten tot warme roest-oranje tonen, vulden de tafels met een betoverende gloed. Als subtiele toevoeging aan elk naamkaartje, pronkte een oranje flosh, waarmee de kleurrijke harmonie in elk bord tot leven kwam. Zo werd elk detail doordacht afgestemd op de unieke sfeer van het feest van het onvergetelijke feest van Helen & Jonas.

Fotograaf
Irmy Photography

Videograaf
Diego Perrini

Planning + styling + grafisch werk
Salon Weddings

Decoratie materiaal
Salon Verhuur

Locatie + catering
Borgo Castello Panicaglia

Licht + geluid
Daniele Mancini