Tenthuwelijk van Edith & Bart

Tenthuwelijk

Op een zonnige dag vierden Edith en Bart hun liefde te midden van hun paardenwei. Ze kozen voor een sailcloth tent, luxueus en oogstrelend. De tent bood niet alleen beschutting bij onstuimig weer maar opende ook haar zeilen wanneer de zon straalde. Een idyllisch decor waar liefde bloeide te midden van weelderig groen. Met een ruim terras waar de gasten gezellig konden vertoeven met een cocktail in de hand.

Cocktails

Op hun trouwfeest was de cocktailtruck van Baroue een leuke aanvulling tijdens de receptie. Gasten genoten van een verse en smaakvolle cocktail zoals de Pornstar Martini, Whisky Sour, Lazy Red Cheeks en een verfrissende mocktail. Een ‘his’ en ‘hers’ cocktails voegde een speelse toets toe aan de receptie, terwijl de truck fungeerde als een opvallende eyecatcher, waardoor de receptie onvergetelijk werd.

Livemuziek

Hendrik en Lise van Papiyon Music Duo brachten betoverende livemuziek tijdens de ceremonie en receptie. Hendrik op de piano en Lise met haar prachtige stem creëerden een magische sfeer met zelfgekozen nummers tijdens de ceremonie. Daarna volgde de receptie, waar ze met toffe uptempo nummers zorgden voor een energieke vibe, waardoor de receptie een extra dosis schwung kreeg en nog levendiger werd.

Styling

Voor dit tenthuwelijk zorgden we voor een prachtige look & feel met een natuurlijke styling, waarbij houten banken en eikenhouten tafels gebruikt werden. Een opvallende toog met visgraatmotief voegde een charmant accent toe aan de tent. Studio Ellis bracht kleur in de ceremonie, receptie en diner met levendige bloemen. Bomen en planten vulden de tent aan, waardoor er een naadloze integratie met de natuur rondom ontstond.

Fotograaf
Irmy Photography

Videograaf
Studio 27

Rental tent + licht & geluid
Tienda Events

Fotobooth
Slowmotionbooth

Planning + styling + grafisch werk
Salon Weddings

Bloemen
Studio Ellis

Mua + haarstyliste
Odds & Ends

Decoratie materiaal
Salon Verhuur

Dessert
Mieke Bakt

Cocktails
Baroue

Live muziek
Papiyon