Liefde in een industriële setting

Out-of-the-box

Kim & Wim verlangden naar een huwelijk dat out-of-the-box was. Iets wat hun als gezin van vijf centraal stelde. Temidden van een industriële locatie kozen ze voor verfijnd dineren, waar ze hun familie en beste vrienden lieten genieten. De hele dag stond in het teken van het vieren van hun liefde, omgeven door dierbaren, waardoor hun speciale dag een unieke en intieme betekenis kreeg.

Locatie

Bij De Bloemfabriek in Geel vonden Kim & Wim de industriële locatie van hun dromen. De ceremonie en het diner vonden plaats in een lege hal aanpalend aan het gebouw. Een gezellig terras met stretch tent bood de perfecte setting voor de avondreceptie, terwijl het dansfeest binnen plaatsvond. Door de grote ramen kreeg je hier een ‘serre-gevoel’. Een unieke setting voor een onvergetelijke dag vol liefde.

Droomstyling

Voor de tafelstyling kregen we carte blanche. We creëerden een intieme sfeer in de industriële hal door gebruik te maken van doeken. De zachte kleuren op tafel vormden een prachtig contrast met de ruwheid van de locatie. Wat resulteerde in een droomstyling. Elk detail ademde een unieke harmonie, waardoor de hele dag werd omhuld door een sfeer van verfijning en industriële elegantie.

Dansfeest

De avond werd groots afgesloten met een bruisend dansfeest, waarbij de energie werd aangevoerd door een liveband die het feest op onvergetelijke wijze in gang zette. Het hoogtepunt werd bereikt met de overgang naar de DJ die de vibe tot in de vroege uurtjes vasthield. Quiché verwende de gasten met een verrukkelijk scala aan hartige en zoete hapjes. Dit avondfeest was de kers op de taart van Kim & Wim’s liefdevolle dag.

Rentals
Goldfish

Bloemen
Studio Ellis

Ceremoniespreker
Quinta essentia

Planning + styling + grafisch werk
Salon Weddings

Fotograaf
Duizend Woorden

Fotobooth
Slowmotionbooth

Licht & geluid
Music Maestro

Decoratie materiaal
Salon Verhuur

Catering
Raf Verstraete

Avondbuffet
Quiché

DJ
D.Tect