Sanya en Lotte

Sanya en Lotte

Twee vriendinnen – maar sinds 6 jaar ook collega’s. Samen ying & yang – Sanya en Lotte. De ene gestructureerd, de andere creatief. Noem het de perfecte combinatie om een wedding agency op te starten.

Organisatie & coördinatie

Lotte neemt alles wat betreft organisatie, coördinatie en planning van jullie bruiloft voor haar rekening. Als weddingplanner helpt zij met alle voorbereidingen en onderhoudt contact met alle leveranciers. Bovendien is Lotte op jullie trouwdag de hele dag aanwezig. Samengevat zorgt zij er dus voor dat jullie zorgeloos kunnen genieten van zowel de voorbereiding als jullie trouwdag.

Styling & grafische vormgeving

Sanya zorgt voor alles wat met styling te maken heeft. Waardoor ze elke bruiloft omtovert tot een pareltje. Eerst gaat ze uitgebreid luisteren hoe jullie droomhuwelijk er uit mag zien. Daarna gaat zij aan de slag om de look & feel te bepalen. Hiervoor maakt ze een gedetailleerd moodboard op. Vervolgens gaat ze op zoek naar de perfecte elementen om jullie huwelijk uniek te maken.

Get to know us

Lotte Vervloet Salon Weddings

Lievelingseten:
Pasta & zoetigheden

Als ik geen weddingplanner zou zijn:
Ik zou tot op heden niet weten wat ik anders zou willen doen. Ik vind veel afwisseling in mijn job als weddingplanner en dat is iets wat ik nodig heb

Mijn favoriete band of zanger(es):
Meebrullen met Imagine Dragons en shaken op Beyoncé & Taylor Swift

Guilty pleasure:
Op zondag een hele dag in mijn pyjama rondlopen

Favoriete serie:
Home and away + Selling Sunset (drama drama)

Ik ben het meest dankbaar voor:
Nova ♥ mijn kleine hartendief sinds februari ’22 & Sanya – mijn partner in crime!

Lievelingseten:
Geperste druiven in een wijnglas (-> Salon Rosa)

Als ik geen weddingplanner zou zijn:
Zou ik de rosse van K3 zijn

Mijn favoriete bands of zanger(es):
Notorious B.I.G., Beyoncé & Wim Soutaer

Guilty pleasure:
‘Finding out I’m pregnant’-video’s bekijken op YOUtube

Favoriete serie:
Suits 

Ik ben het meest dankbaar voor:
Mijn gezin & Lotte én SALON

Sanya Heylen Salon weddings
Boek je kennismakingsgesprek