Herfsthuwelijk van Klara & Seb

Styling

Klara & Seb wisten heel snel dat ze een herfsthuwelijk wilden. De kleuren die in dat seizoen tevoorschijn komen, zijn een pure weerspiegeling van hoe zij ook zijn. Warm, speels & levendig. Met deze kleurtinten gingen we aan de slag om voor hen een moodboard op te maken.

Dat tikkeltje extra

Ze kozen voor een beperkte gastenlijst. Waardoor ze hun gasten konden verwennen met enkele extraatjes. Er kwam een wit springkasteel dat aangekleed werd met ballonnen (uiteraard in de juiste kleurtinten ;-)) en tijdens de receptie vloeiden de cocktails rijkelijk.

Livemuziek

Iedereen mocht ook mee genieten van de livemuziek van Fenna. Zij speelde hun favoriete nummers tijdens de ceremonie, wat meer uptempo nummers tijdens de receptie om dan weer de rust terug te brengen tijdens het diner. Als je het ons vraagt, is livemuziek een enorme meerwaarde op een trouwfeest.

Catering

Klara & Seb kozen voor een sharing diner. Zo wilden ze zorgen voor een ongedwongen sfeer aan tafel en pure nostalgie en gezelligheid. Het eten werd voorzien door Zouterover. Het dessertbuffet door Mieke Bakt. Zij zorgde weer voor een pareltje van een bruidstaart.

Fotograaf
JV Photography

Ceremoniespreker
Comptoir Colette

Cocktails
Bar.Tu

Springkasteel
House of Sie

Planning + styling + grafisch werk
Salon Weddings

Livemuziek
With Fenna

Dessertbuffet
Mieke Bakt

Ballonnen
Lola Land

Decoratie materiaal
Salon Verhuur

Bloemen
Arima Styling

Catering
Zouterover

Een romantisch en kleurrijk herfsthuwelijk

Het herfstseizoen is een betoverende tijd om je huwelijk te vieren. Met de prachtige kleuren, knusse sfeer en milde temperaturen biedt de herfst talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwfeest. Lees onze ideeën, tips en suggesties voor locaties om het trouwen in de herfst werkelijk magisch te maken.

Ideeën voor een betoverend herfsthuwelijk

Een inspirerend herfstthema kan je huwelijksdag naar een hoger niveau tillen. Denk aan een betoverend bos als achtergrond, waar je de locatie decoreert met herfstbladeren, kaarsen en zelfs pompoenen voor een warme en romantische sfeer. Een vintage herfstthema met warme kleuren als bordeauxrood, mosterdgeel en chocoladebruin kan ook een nostalgische sfeer creëren. Denk aan antieke meubels, kanten details en gedroogde bloemen om de vintage look te versterken. Een oogstviering kan een landelijke sfeer brengen, waarbij je een boerderij of wijngaard als locatie kiest en decoreert met hooibalen, appels en maïskolven.

Tips voor een prachtige herfstdecoratie

Bij het decoreren van je herfsthuwelijk kun je kiezen voor seizoensbloemen zoals zonnebloemen, chrysanten, dahlia’s en asters. Combineer deze met takken, bessen en gedroogde bladeren voor een natuurlijke en herfstachtige uitstraling. Warme verlichting zoals twinkelende lichtslingers, kaarsen en lantaarns zorgen voor een intieme en romantische ambiance, vooral tijdens de avonduren. Natuurlijke elementen zoals boomschijven als tafeldecoratie, houten stoelen en mosaccenten voegen een rustieke en organische uitstraling toe aan de setting. Neem zeker een kijkje op onze verhuur website Salon Verhuur voor meer inspiratie.

Locaties voor een onvergetelijk herfsthuwelijk

Kies voor een statig landgoed of een charmant landhuis omringd door kleurrijke tuinen en bomen. Deze locaties bieden vaak prachtige binnen- en buitenruimtes voor zowel de ceremonie als het feest. Een romantische wijngaard vormt ook een idyllische achtergrond voor trouwfoto’s met zijn rijen wijnranken vol kleurrijke bladeren. Hier kun je genieten van heerlijke wijnen en een onvergetelijke ervaring creëren. Als je liever een intieme en informele sfeer hebt, overweeg dan een goed onderhouden herfsttuin als locatie. De weelderige bloemen en prachtige herfstkleuren zorgen voor een betoverende omgeving.

Een herfsthuwelijk biedt niet enkel eindeloze mogelijkheden voor een bijblijvend en romantisch trouwfeest maar ook voor prachtige foto’s. Door te kiezen voor een inspirerend herfstthema, prachtige decoratie en een bijpassende locatie, kun je een onvergetelijke dag creëren voor zowel jou als je gasten.