Herfsthuwelijk van Klara & Seb

Styling

Klara & Seb wisten heel snel dat ze een herfsthuwelijk wilden. De kleuren die in dat seizoen tevoorschijn komen, zijn een pure weerspiegeling van hoe zij ook zijn. Warm, speels & levendig. Met deze kleurtinten gingen we aan de slag om voor hen een moodboard op te maken.

Dat tikkeltje extra

Ze kozen voor een beperkte gastenlijst. Waardoor ze hun gasten konden verwennen met enkele extraatjes. Er kwam een wit springkasteel dat aangekleed werd met ballonnen (uiteraard in de juiste kleurtinten ;-)) en tijdens de receptie vloeiden de cocktails rijkelijk.

Livemuziek

Iedereen mocht ook mee genieten van de livemuziek van Fenna. Zij speelde hun favoriete nummers tijdens de ceremonie, wat meer uptempo nummers tijdens de receptie om dan weer de rust terug te brengen tijdens het diner. Als je het ons vraagt, is livemuziek een enorme meerwaarde op een trouwfeest.

Catering

Klara & Seb kozen voor een sharing diner. Zo wilden ze zorgen voor een ongedwongen sfeer aan tafel en pure nostalgie en gezelligheid. Het eten werd voorzien door Zouterover. Het dessertbuffet door Mieke Bakt. Zij zorgde weer voor een pareltje van een bruidstaart.

Leveranciers:

Fotograaf: JV Photography
Coördinatie & styling: SALON Weddings
Decoratie materiaal: SALON Verhuur
Rentals: Levi Party Rental
Mua: Touch Of Blush
Grafisch werk: SALON Weddings
Bloemen: Arima Styling
Ceremoniespreker: Comptoir Colette
Livemuziek: With Fenna
Catering: Zouterover
Cocktails: Bar.Tu
Dessertbuffet: Mieke Bakt
Locatie: Golfclub Witbos
Springkasteel: House of Sie
Ballonnen: Lola Land