Kapel Merksplas: het huwelijk van Cettina en Pieter

Locatie

Cettina & Pieter kozen voor de industriële Kapel van Merksplas als decoratief kader voor hun trouwfeest. Een lege zaal die we helemaal op maat kunnen inkleden naar de wens en stijl van ons koppel. Iets waar ons hart in ieder geval sneller van gaat slaan.

It’s official

Voor de ceremonie van Cettina & Pieter werden de gasten terug gekatapulteerd naar de date waarin ze ja zeiden tegen elkaar en hun prille relatie. Een avondje uit naar de cinema. We wilden dit magische moment in de kijker zetten tijdens hun officiële jawoord aan elkaar, met een bakje popcorn voor elke gast.

Greenery

De styling voor dit feest werd gebaseerd op een reis die het koppel heeft gemaakt naar Vietnam. Het groen van de rijstvelden was een terugkerend styling item. Zo werden de lichtslingers & backdrop met groen bekleed en lag er een groene loper van ruscus op de dinertafels.

Food

Wat is een feest zonder lekker eten? Tømmer Catering zorgde voor de meest smakelijke hapjes en uitgebreid BBQ-buffet. Afsluiten deden ze met een mooie bruidstaart van Mieke Bakt aangevuld met taarten, dessertjes en gepersonaliseerde koekjes. Voor ieder wat wils!

Leveranciers:

Fotograaf: Leen Verwaest
Coördinatie & styling: SALON Weddings
Decoratie materiaal: SALON Verhuur
Rentals: Crazy Events
Grafisch werk: SALON Weddings
MUA: Von Winckelmann
Bruidsboeket: Sunkissed Flowers
Bloemenstyling feest: Bricks & Blooms
Livemuziek: Robin De la Rue
Catering: Tømmer Catering
Dessertbuffet: Mieke Bakt
Locatie: Kapel Merksplas