Trouwblog

Krijg je niet genoeg van onze podcast & wil je nog meer trouwinspiratie? Dan is onze trouwblog het perfecte middel om jouw trouw-honger te stillen. We zullen de nieuwste trends onder de loep nemen op onze blog en brengen jullie de mooiste verhalen uit de trouwwereld. Blijf ook steeds op de hoogte van onze laatste trouwpartijen via onze Instagram-pagina.

Perfecte trouwlocatie

Hoe kies je de perfecte trouwlocatie?

Het kiezen van de perfecte trouwlocatie is een van de belangrijkste beslissingen die je zult nemen bij het plannen van je bruiloft. Het is de plek waar je de meest bijzondere dag van je leven zult vieren, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het de juiste sfeer, voorzieningen en stijl heeft die bij jullie als koppel passen. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het kiezen van de ideale trouwlocatie.

Read More

draaiboek opmaken

Tips voor het opmaken van een draaiboek voor jullie bruiloft

Een trouwdraaiboek is een overzicht van de activiteiten en timing van de trouwdag. Het is bedoeld om te helpen bij de planning ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Het omvat informatie over de volgorde van de ceremonie, de verantwoordelijkheden van de betrokkenen, en de tijd en locatie van de activiteiten. Het doel is om een stressvrije en onvergetelijke dag te creëren voor het bruidspaar en hun gasten. We geven je graag enkele tips voor het opmaken van een draaiboek voor een bruiloft.

Read More

taken weddingplanner

Taken weddingplanner

Onze taken als weddingplanner lopen erg uiteen. Het is namelijk zo dat bij het organiseren van een trouwfeest enorm veel komt bij kijken. Maar wat kan je dan net van ons verwachten? Daarom verduidelijken wij dit graag hieronder en beschrijven wij de taken van een weddingplanner.

Read More

betaalbare bruidsjurken

Betaalbare bruidsjurken van Flair en Lola Liza

SALON Weddings mocht voor het pers event van Lola Liza en Flair magazine de styling en coördinatie voor zich nemen. Tijdens dit event werden de nieuwe betaalbare bruidsjurken collectie voorgesteld aan de verzamelde pers en influencers.

Read More

Reünie Blind Getrouwd

Reünie feest van Blind Getrouwd

SALON Weddings mocht voor de reünie van Blind Getrouwd de volledige styling op zich nemen. Samen met Wildflowers & Wodka, zorgden we er voor dat het een pareltje werd.

Read More

weddingplanner worden

Weddingplanner worden

Zit het ook in jouw bloed om feesten te organiseren of te stylen zodat elke gast zich waant in Pinterest-land? Maar ontbreekt het je aan ervaring of vind je geen hedendaagse opleiding die je alle handvaten meegeeft? Salon Wedding biedt namelijk een opleiding aan waarbij je je kan ontpoppen tot weddingplanner en/of weddingstyliste.

Read More

flower painting

DIY: Flower Painting

DIY flower painting, yes! We hebben duidelijk de smaak te pakken met onze projectjes. Want eerlijk wat moeten we anders doen tijdens deze lockdown 2.0? Deze keer gaan we creatief aan de slag met gedroogde bloemen.

Read More

twisted candles

DIY: Twisted Candles

Je kan er haast niet naast kijken: de twisted candles zijn hot & happening! Je zal ze waarschijnlijk al hebben zien passeren op Instagram of verschillende webshops. Maar wist je ook dat je deze gemakkelijk zelf kan maken?

Read More

Trouwshoot in Parijs

Trouwshoot in Parijs

Het is al ongeveer een jaar geleden, een goed moment dus om dit bijzonder verhaal online te gooien. Op 18 juli 2018 werd ik 28. Als cadeau/verrassing nam mijn man me mee naar Parijs. Beter kon niet, dacht ik. Rondslenteren in de stad van de liefde, lekker eten én vooral veel rosé wijntjes drinken.

Read More

Get Together 2020

Get Together 2020

Elk jaar organiseren wij een Get-Together voor onze koppels. Zomaar. Om hen te bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Wij plannen deze bijeenkomst altijd vóór de start van het trouwseizoen. Zo geven we onze koppels al een klein voorsmaakje van wat hun te wachten staat op hun grote dag.

Read More

I Do I Do Trouwbeurs

I Do I Do Trouwbeurs Antwerpen

Oh boy – wat een weekend hebben we achter de rug. Om te beginnen stonden er twee trouwfeesten op de planning. En als dat nog niet genoeg was, mochten we ons als weddingplanner ook vertegenwoordigen op de creatieve I do I do Trouwbeurs in hartje Antwerpen.

Read More

Intiem verjaardagsfeest

Intiem verjaardagsfeest van Wildflowers & Wodka

Afgelopen zondag kwam ik terecht in Overpelt, ergens in het diepe Limburg. Daar stond girlboss Loes van Wildflowers and Wodka me op te wachten met een lekkere tas cappuccino. Na een heerlijke babbel gingen we aan de slag om haar birthday tafel op te zetten. Net zoals ik, houdt Loes van verjaardagen - een hoogdag in het jaar!

Read More

Heb jij zelf een goede suggestie waarover we zouden moeten bloggen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.