Trouwblog artikelen

Blog Salon Weddings

Krijg je niet genoeg van onze podcast & wil je nog meer trouwinspiratie? Dan is onze trouwblog het perfecte middel om jouw trouw-honger te stillen. We zullen de nieuwste trends onder de loep nemen op onze blog en brengen jullie de mooiste verhalen uit de trouwwereld.

Heb jij zelf een goede suggestie waarover we zouden moeten bloggen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

opleiding weddingplanner

Opleiding weddingplanner en/of weddingstyliste

Zit het ook in jouw bloed om feesten te organiseren of te stylen zodat elke gast zich waant in Pinterest-land? Maar ontbreekt het je aan ervaring of vind je geen hedendaagse opleiding die je alle handvaten meegeeft? Salon Wedding biedt namelijk een opleiding aan waarbij je je kan ontpoppen tot weddingplanner en/of weddingstyliste.

Lees meer

DIY flower painting

DIY: flower painting

We hebben duidelijk de smaak te pakken van DIY's. Want eerlijk want moeten we anders doen tijdens deze lockdown? Deze keer gaan we creatief aan de slag met gedroogde bloemen. We gaan de bloemen voorzien van een nieuw kleurtje. Jullie kunnen het volledige stappenplan volgen in deze post.

Lees meer

DIY twisted candles

DIY: twisted candles

Je kan er haast niet naast kijken: de twisted candles zijn hot & happening! Je zal ze waarschijnlijk al hebben zien passeren op Instagram of verschillende webshops. Maar wist je ook dat je deze gemakkelijk zelf kan maken? We geven jullie een duidelijk stappenplan hoe je aan de slag kan gaan met deze DIY.

Lees meer

trouwshoot in Parijs

Trouwshoot in Parijs

Het is al ongeveer een jaar geleden, een goed moment dus om dit bijzonder verhaal online te gooien. Op 18 juli 2018 werd ik 28. Als cadeau/verrassing nam mijn man me mee naar Parijs. Beter kon niet, dacht ik. Rondslenteren in de stad van de liefde, lekker eten én vooral veel rosé wijntjes drinken.

Lees meer

Get Together 2020 SALON Weddings

Get Together 2020

Elk jaar organiseren wij een Get-Together voor onze koppels. Zomaar. Om hen te bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Wij plannen deze bijeenkomst altijd vóór de start van het trouwseizoen. Zo geven we onze koppels al een klein voorsmaakje van wat hun te wachten staat op hun grote dag.

Lees meer

I do I do trouwbeurs

I DO I DO Trouwbeurs

Oh boy - wat een weekend hebben we achter de rug. Niet alleen hielpen stonden we in als weddingplanner op twee trouwfeesten, ook stonden we weer op de creatieve I DO I DO Trouwbeurs in hartje Antwerpen. Voor diegene die er niet konden bij zijn, laten we jullie graag onze stand zien.

Lees meer

Intiem verjaardagsfeest

Intiem verjaardagsfeest van Wildflowers & Wodka

Afgelopen zondag kwam ik terecht in Overpelt, ergens in het diepe Limburg. Daar stond girlboss Loes van Wildflowers and Wodka me op te wachten met een lekkere tas cappuccino. Na een heerlijke babbel gingen we aan de slag om haar birthday tafel op te zetten. Net zoals ik, houdt Loes van verjaardagen - een hoogdag in het jaar!

Lees meer