Intiem verjaardagsfeest

Intiem verjaardagsfeest van Wildflowers & Wodka

Gepubliceerd op
26/06/2018

Auteur
Sanya Heylen

Afgelopen zondag kwam ik terecht in Overpelt, ergens in het diepe Limburg. Daar stond girlboss Loes van Wildflowers and Wodka ons op te wachten voor de styling van haar intiem verjaardagsfeest. Na een heerlijke babbel gingen we aan de slag om haar birthday tafel op te zetten. Net zoals ik, houdt Loes van verjaardagen – een hoogdag in het jaar!

Bij dit intiem verjaardagsfeest kozen we voor een roos-kleurenpalet en werkten deze af met stoere elementen zoals mat zwart bestek en zwarte kandelaars. De rust brachten we terug in de natuurlijke servetten. De tafel werd een verpersoonlijking van onze birthdaygirl! Loes zorgde – natuurlijk – voor de prachtigste bloemen, die helemaal in lijn lagen met de styling van de tafel. Om het geheel volledig af te werken, kregen alle gasten een plexikaartje met hun naam op – dit handgeschreven door Isabelle van Letters and Styling.

Niet alleen de tafel kreeg een make-over, ook het oude koffiekarretje. Deze werd op en top verzorgd met een prachtig kleurenpalet van bloemen. Een perfecte plaats om de taart en koffie te serveren. Want hé, no cake – no party!
Toen alles op punt stond, kwam de getalenteerde Hanne van Hanne Kelchtermans Photography alles op de gevoelige plaat vastleggen. En boy, van deze foto’s maakt ons hart sprongetjes! Ik houd jullie niet langer in spanning – come and take a look:

Wil je ons ook inschakelen voor een verjaardagsfeest met familie en vrienden? Wij zorgen dat deze bijzondere momenten tot in de puntjes worden verzorgd. Aarzel niet om ons te contacteren.