AFLEVERING 25

Wildflowers And Wodka

Flowerqueen Loes, van Wildflowers And Wodka neemt ons deze keer mee in haar wereld. Ze vertelt hoe ze haar zaak is begonnen, hoe haar verhouding is met social media & we praten ook uitgebreid over haar boek Bohemien bloemschikken.

Wildflowers And Wodka

Hier lees je al een fragment uit deze aflevering.

Bloemiste Loes

Om jezelf bloemist te noemen, dat was voor mezelf vooral een grote stap. Vooral het deel om dat te communiceren ‘ik ben bloemist’. En ik was me van dat denkproces wel heel bewust. Dus ik heb dat van in het begin wel altijd gedaan. Maar ik voelde me nog niet zo. Ik communiceerde dit online wel on Instagram. Maar het heeft heel lang geduurd voordat ik dit zelf geloofde. En wat heeft dan gemaakt dat je dit wel geloofde? Ja… tijd denk ik. En ervaring. Meer en meer projecten die tot een goed einde kwamen. Ik ben wel zo iemand van ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik zal het wel kunnen’. Dat is de mooiste quote die er bestaat. Dus ik nam projecten aan waarvan ik in het begin nog niet wist hoe ik dit ging doen.

Eerste opdracht

De mooiste opdracht die ik heb gedaan, is volgens mij mijn eerste opdracht. Voor Yves Rocher. Ik zat nog midden in mijn burn-out. En ik was nog genezende, maar ik dacht, ik ga dit gewoon doen. Ik herinner mij nog goed dat ik om de zoveel uur even naar buiten moest en even moest ademhalen. En ik ben gewoon zo ontzettend trots dat ik met de kennis die ik toen had, zoiets mooi en groots (want het was de eerste installatie die ik ook maakte), met de gezondheid die ik had die niet 100% was, toch heb kunnen neerzetten. Daarnaast heb ik dit ook professioneel kunnen neerzetten. En het zag er ook gewoon prachtig uit voor iemand die een paar maanden geleden pas was opgestart.

Genoten van deze podcast aflevering met Loes van Wildflowers And Wodka? Beluister nog meer afleveringen van Studio Salon.