AFLEVERING 24

Recap 2020

We’re back bitches. Na een korte winterpauze zijn we er weer met een recap 2020. Naast de terugblik speculeren we ook over 2021. Luisteren jullie mee?

recap 2020

We delen hieronder al graag een stuk uit de aflevering Recap 2020.

Coronajaar 2020

Maar ondanks alles, hebben wij er wel keihard voor gegaan. Wij zijn blijven knallen. Nu ook, nu we alles even aan het recapituleren zijn, denk ik ‘holy shit’ we zijn al december. Hoe snel vliegt een jaar voorbij. Supersnel. En ik denk dat er ook veel vanaf hangt hoe je het zelf aanpakt.

We durven daarom ook te zeggen dat we het niet slecht hebben aangepakt. We hebben daar ook super veel complimenten over gekregen. Nu nog steeds. Onze koppels zijn ons mega dankbaar. Wij horen vaak van onze koppels: “Wauw, hoe jullie dat jaar hebben overleefd en hoe hard dat jullie je best hebben gedaan om het hoofd boven water te houden”. Ik denk dat iedereen het wel op deze manier zou doen. Maar als veel mensen het toch zo specifiek zeggen tegen ons, zal het misschien toch niet zo vanzelfsprekend zijn als wij denken. Wij hebben gewoon een knop omgedraaid. Wat niet wil zeggen dat wij geen moeilijke momenten hebben of hebben gehad. Want die onzekerheid blijft knagen. Telkens opnieuw zijn we niet bij de pakken blijven zitten. En hierdoor zijn er leuke dingen op ons pad gekomen. Zoals de tête-à-tête diners in Het Goed van Gothem en onze opleiding weddingplanner.