Aflevering 23

Mieke Bakt

CAKE, CAKE, CAKE. De verrukkelijkste podcast staat voor jullie klaar – met Mieke Bakt! Ze vertelt over hoe haar droom werkelijk is geworden. Over haar nieuwste projecten, wat haar toekomstplannen zijn & nog zoveel meer.

Beluister deze aflevering nu op:

Hier lees je al een kort fragment van deze podcast aflevering.

Waar ben jij het meest trots op dat je tot nu toe al hebt kunnen afleveren? Heb je zoiets in gedachten? Van ‘dat was echt de mooiste taart’ of leukste opdracht dat ik al heb mogen doen?

Ghoh, dat is moeilijk. Dat verandert altijd. Want precies bij elke taart die ik maak denk ik, oké, nu is dit mijn favoriet. En dan maak ik een nieuwe en dan is dat weer mijn favoriet. Nee ik heb dat niet persé. Ik kan niet op één ding komen waarvan ik denk dat is de mooiste die ik ooit gemaakt heb.

De leukste dan misschien? Zijn er dingen waar je meer tijd moet in steken of meer details moet in leggen? Dat je dat misschien juist tof vindt? Of eerder de heel simpele taarten met de bloemen?

Beide. Ze hebben alle twee hun charme. Onlangs had ik een taart gemaakt van Peppa Pig. En toen ik die had gemaakt, was ik wel heel trots. Dat was heel lang geleden dat ik met een kindertaart iets had van ‘nailed it’. En cake pops. Die maak ik heel graag.

BELUISTER DEZE AFLEVERING VAN ONZE PODCAST HIER