AFLEVERING 8

Elke Van den Ende

Onze eerste gastspreker is een feit! Elke Van den Ende is huwelijksfotografe en vertelt ons de meest bijzondere verhalen. Zoals die ene keer dat een Saoedische prins een huwelijk crashte of die ene keer dat ze haar mannetje moest staan tussen vijf Indische fotografen. Meer zien van Elke? Bezoek zeker een keertje haar website.

Podcast Studio Salon Aflevering 8: Elke Van den Ende

Ben je benieuwd welke vragen we Elke Van den Ende aan de schenen leggen? En nog meer, wat haar antwoorden hierop zijn? Dan geven we je hier al een voorproefje.

Ik ben met een koppel naar New York gegaan. Mensen naar mijn hart. Ik had ze voordien nog nooit ontmoet. Maar ze wilden hun burgerlijke trouw in New York doen omdat ze een heel nauwe band hebben met de stad. Dit was hun droom en ik ben met hen meegegaan. Ik ben toegekomen in New York en ik had om mezelf wakker te houden en door de jetlag te geraken, een musical geboekt.

De dag nadien spreken wij af in een super mooie rooftop bar. Op voorhand hadden ze mij ook gezegd ‘Elke, weet je wat cool is aan New York? Die cocktails zijn kei duur maar die zijn duur of je nu in een heel lelijk café zit of in zo’n heel coole rooftop.’ Dus wij naar de coole rooftop.

Krijg je niet genoeg van huwelijksfotograaf Elke? Bekijk dan ook zeker onze wedding pagina’s, waar ze dit Pinterest huwelijk in de Tiendschuur fotografeerde. En het industriële trouwfeest in Golfclub Witbos van Evi en Koen.