AFLEVERING 9

Storytime Nienke

YAY! Hier zijn we weer, elk vanuit ons eigen kot (#corona) hebben we deze podcast opgenomen. We brengen in deze aflevering het verhaal van Nienke, die haar trouwfeest heeft moeten uitstellen wegens het corona virus. Aangezien niemand graag zijn huwelijk uitstelt kan dit een zware dobber zijn voor bruid en bruidegom. Hopelijk word jij ook goedgezind van haar positivisme, net als wij!

Podcast Studio Salon Aflevering 9: Trouwfeest uitstellen, storytime Nienke

We delen graag al een kort fragment uit deze aflevering.

Ik heb mezelf toegelaten om op die momenten gewoon lekker te wenen, een fles cava open te doen en heel de dag niks te doen. Nienke – you’re my girl. I love you, nu al ;-). Ik zou net hetzelfde doen, drank halen en gewoon chillen. Hierna kon ik het allemaal veel beter relativeren dat we ons trouwfeest moeten uitstellen en besef je ook wel waar je het echt voor doet en dat is de liefde. Zolang dat dit nog allemaal snor zit in deze moeilijke tijden besef je wat een geluk je eigenlijk hebt.

Onder het motto dat we allemaal wat meer Nienke moeten zijn, kan je deze podcast hier nu beluisteren! En krijg je niet genoeg van deze trouwverhalen? Luister dan ook de storytime van Sanya.