AFLEVERING 10

Winterhuwelijk

Omdat een heleboel verloofde koppels hun huwelijk of feest noodgedwongen moeten verplaatsen naar een andere datum, hebben wij de belangrijkste tips voor een winterhuwelijk voor jullie op een rijtje gezet.

Podcast Studio Salon Aflevering 10: Winterhuwelijk

Dit mag je onder andere in deze aflevering verwachten.

Moest het lukken en je hebt aan je locatie nog een buitenplein, maak er dan toch iets knus van. Plaats er lounges, vuurkorven, whisky en sigaren voor de mannen, dekens,… Zet marshmallows aan de vuurkorven zodat er hier ook gezellige momenten kunnen ontstaan. Wat ook tof is, is om voor warme dranken te zorgen. Een warm aperitiefje zoals chocomelk met slagroom, glühwein, koffie met rum,… Het lijkt ons een idyllisch beeld om zo met je gasten rond een vuurkorf te staan.

Het zou misschien ook wel tof zijn om je ceremonie buiten te laten doorgaan. Aan een knisperend vuur. Sommige locaties hebben misschien een haardvuur buiten.

Wij zeggen het misschien wel vaak, maar licht brengt gewoon super veel gezelligheid met zich mee. En je krijgt natuurlijk hetzelfde effect met vuur. Zeker in de winter is dit nog eens dubbel zo aangenaam. Maar vraag zeker op voorhand na bij je locatie of je wel vuur of kaarsen mag gebruiken. Er zijn jammer genoeg locaties die dit niet toestaan. Omdat het en locatie is die veel hout heeft, bijvoorbeeld.

Ben jij benieuwd naar nog meer tips voor een winterhuwelijk? Beluister de aflevering snel via Spotify of Apple Podcasts.

Ben je op zoek naar iemand die jouw winterhuwelijk mee kan vormgeven? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. We bouwen graag aan een warm verhaal, op een koude winterdag.