AFLEVERING 11

Storytime Riet

In deze aflevering vertellen we het verhaal van een van onze eigen koppels. Zij kunnen hun trouwfeest niet laten doorgaan op hun originele datum, omwille van het coronavirus. Maar ook Riet & Thomas blijven niet bij de pakken zitten en zetten alles op alles om een evenwaardig plan B op te stellen. Een corona huwelijk.

Podcast Studio Salon Aflevering 11: Storytime Riet, corona huwelijk

We delen graag al een kort fragment uit deze aflevering.

Natuurlijk hadden we al van het virus gehoord. Maar we hadden er nooit aan gedacht dat dit zo ons huwelijksfeest zou beïnvloeden. De eerste keren dat corona opdook in ons land, dachten Thomas en ik ‘Achja, dat is een griepepidemie. Waarom is iedereen zo in paniek?’.

En eerlijk, dat gevoel hadden wij (Sanya & Lotte) zelf ook wel. Toen we de eerste berichten uit China binnenkregen, dachten we dat het hier niet zo’n vaart zou lopen.

Ben jij benieuwd naar het hele verhaal van Riet en Thomas en hun corona huwelijk? Beluister dan de volledige aflevering via Spotify of Apple Podcasts.

Wil je ook jouw plan B met ons delen? Stuur ons gerust een mailtje hoe jullie deze hele situatie hebben aangepakt. Luister zeker ook een keertje naar de podcast over het huwelijk van Sanya in Storytime Sanya.