AFLEVERING 12

Q&A deel 2

Er staat weer een nieuwe aflevering voor jullie klaar, Q&A deel 2! Hierin beantwoorden we vragen van luisteraars. Dit keer bespreken we enkele details over onze masterclass, geven we advies over bloemen en vertellen we jullie hoe ons droomhuwelijk er uit zou zien.

Podcast Studio Salon Aflevering 12: Q&A deel 2

Hieronder kan je al een antwoord vinden op de meest gestelde huwelijksvragen.

Je moet het niet onder stoelen of banken steken. Bloemen kosten veel geld. Wij hebben het in een vorige aflevering al wel eens verteld dat wij eens een koppel hebben gehad die planten waren gaan inkopen bij de vroegmarkt. Hiermee hadden ze de hele locatie vol gezet en creëerden zo een groene oase. Dat was supermooi.

Zij hadden ook al deze planten een prijs gegeven. En je kon deze planten dus kopen en na het feest meenemen naar huis. Dit was zo’n succes! Een tip hierbij: duid iemand aan die het geld kan ontvangen of die de regeling treft van de verkoop van de planten.

Dit jaar doen wij ook een trouw waarbij een koppel voor dit concept kiest. We hebben met dit koppel ook afgesproken dat we de bloemen altijd in kleine bosjes zullen gebruiken. Ergens aanhangen, in een vaasje,… De gasten mogen dan op het einde van het feest een bosje bloemen meenemen. Zo hoeven er ook geen extra bedankjes te zijn. Zo belanden de bloemen de volgende dag niet gewoon in de vuilnisbak. Want dat zou zonde zijn.

Wat wij ook wel vaak doen is de dag nadien nog boeketjes maken van de bloemen die gebruikt zijn op het feest. Deze kunnen het koppel dan nog uitdelen aan de ouders, getuigen, bruidsmeisjes,… Of lekker zelf bijhouden natuurlijk.

Dit en nog veel meer nuttige info kan je nu beluisteren in deze aflevering.
Heb je deel 1 van onze Q&A gemist? Je kan hem nog steeds opnieuw beluisteren.