AFLEVERING 26

Stories By Mabel

Lieke, de bezielster van Stories By Mabel kwam bij ons op de koffie. We gaven haar een micro in de hand en plots waren we bijna 2 uur verder. We spraken over de oorsprong van Stories By Mabel, blauwdrukken binnen een ceremonie & memorabele momenten. En als je even de tijd hebt, neem dan zeker een kijkje op haar Instagram-pagina.

Stories By Mabel

Geniet hier al van een glimp van dit gesprek.

Huwelijksceremonie

De grootste activiteit die Lieke heeft, is het uitbouwen, schrijven en brengen van huwelijksceremonies. Wij willen echt memorabele huwelijksceremonies uitbouwen. Ceremonies waarin het verhaal van een koppel centraal staat. Waar het verhaal van een gezin mogelijks centraal staat. Een ceremonie waar een familie en vrienden centraal staan. Op een dag waar de ene ja zegt tegen de andere. En de andere tegen de ene. De koppels met wie wij mogen meewandelen, zijn koppels die het grootste belang hechten aan die huwelijksceremonie.

Stories By Mabel

Ik denk dat je perfect kan trouwen zonder huwelijksceremonie. En dat zeg ik heel vaak hoor. Ik denk dat je perfect ja kan zeggen tegen iemand op een gemeentehuis. Een vree goed feest hebben, goed eten en punt. Want dat is wat bij jou past. Kei goed. De koppels die een huwelijksceremonie kiezen en voor mij kiezen, die maken van die huwelijksceremonie wel het centrum van hun dag. Ik zeg heel vaak -dat denk ik dan- die huwelijksceremonie is het begin van de dag en ook het einde van de dag. Dat is eigenlijk waar het rond draait.

Heb jij genoten van deze podcast aflevering met Lieke van Stories By Mabel? Beluister nog meer afleveringen van Studio Salon.