AFLEVERING 27

Studio Minnen

Joni van Studio Minnen stampte enkele maanden geleden haar eigen bedrijf uit de grond. Ze maakt nu al naam voor zichzelf, dit door haar unieke troef – haar liefde voor het Hoge Noorden.

Studio Minnen

Ben je benieuwd waar we over praten? Lees dan hieronder al een kort fragment.

Het Hoge Noorden

Zou jij ooit naar het Hoge Noorden willen verhuizen? Dat is wel een droom, zeg maar. Ik zie mezelf daar wel een locatie vinden en wie weet dan ook daar super mooie trouwfeesten organiseren. Ik zie mensen al trouwen in een sneeuwparadijs of onder de middernachtzon. Zo zie ik het al helemaal voor mij.

Destination wedding

Kunnen koppels die daar willen trouwen, ook met jou in contact komen? Wil jij eigenlijk ook een destination weddingplanner worden voor die Scandinavische landen?

Graag. Sowieso. Ik ben daar volledig mijn hart verloren. En ik wil mensen die daar ook graag komen & daar ook graag zijn, zeker helpen. Ik heb tijdens mijn stage en de tijd die ik daar woonde, zalige plekjes leren kennen. Niet alleen in Stockholm, maar ook in de rest van Zweden. En ik heb er uiteraard ook mensen leren kennen waarmee ik dan zou kunnen samenwerken. Dus het zou wel fijn zijn dat mensen mij daar ook voor kunnen contacteren.

Heb jij genoten van deze podcast aflevering met Joni van Studio Minnen? Beluister nog meer afleveringen van Studio Salon.