AFLEVERING 28

Sarah Neyrinck

Sarah Neyrinck opent deze podcast met enkele vrolijke tunes. Daarna praten we met haar over populaire songkeuzes voor een openingsdans, de voordelen van livemuziek op een trouwfeest en welk budget je hiervoor moet voorzien.

Sarah Neyrinck

Hieronder lees je al een korte samenvatting van deze aflevering.

Verschillende optredens

Soms word ik geboekt voor meerdere optredens op één dag. En dat kan. Het hangt er enkel van af wat ik juist moet doen. Een ceremonie is iets minder belastend voor mijn stem. Maar als ik 3 recepties op één dag zou moeten zingen, dat zou niet gaan. Daarnaast zijn verschillende optredens op één dag ook wel vermoeiend: alles inladen, opbouwen, veel in de auto… Maar twee ceremonies en een receptie op één dag, dat kan perfect.

Werkwijze nummerkeuze

Ongeveer vier maanden op voorhand krijgen de koppels een mailtje van mij waarin nog eens duidelijk alle afspraken overlopen worden. En dat is ook onmiddellijk een herinnering aan de nummerkeuze voor bijvoorbeeld de ceremonie.

Hier start een koppel het best vier maanden voor hun trouwdag mee. Zodat ik nog voldoende tijd heb om de nummers te repeteren. Op dit moment werk ik met een combinatie van drie zelfgekozen nummers door het koppel en een eigen repertoire waaruit ze nog eens drie nummers kunnen kiezen.

Wil je nog meer te weten komen over Sarah Neyrinck? Neem dan ook een kijkje op haar Instagram.

Heb jij genoten van deze podcast aflevering met Sarah van Press Pause? Beluister nog meer afleveringen van Studio Salon.