betaalbare bruidsjurken

Betaalbare bruidsjurken van Flair en Lola Liza

SALON Weddings mocht voor het pers event van Lola Liza en Flair magazine de styling en coördinatie voor zich nemen. Tijdens dit event werden de nieuwe betaalbare bruidsjurken collectie voorgesteld aan de verzamelde pers en influencers.

De overall look was luchtig en vrolijk, daarom kozen we voor een garden wedding feeling in de industriële setting van Cantine in Brussel.

De styling zou niet hetzelfde zijn zonder de prachtige grondstukken die de catwalk vorm gaven. Hiervoor contacteerden we Arima Styling. Ook op tafel werden er bloemen voorzien die volledig aansloten op het frivole thema. Om alles wat meer chique te maken, zorgden we voor wit linnen en werkten we de tafels af met kleurrijke kaarsen en groene linnen servetten.

Als kers op de taart werd Sestra Food ingeschakeld. Zij zorgden voor een prachtige drielaagse bruidstaart te maken met verse bloemen als afwerking.

De betaalbare bruidsjurken werden door lezeressen van Flair geshowd op de catwalk. Zij mochten zich voor één dag als echte modellen wanen en werden van top tot teen opgemaakt. Dit maakte het event absoluut uniek.

Wil jij ook graag met ons samenwerken voor je event? Stuur ons dan een berichtje via onze contact pagina.

Gepubliceerd op
17 maart 2023

Auteur
Sanya Heylen