Reünie Blind Getrouwd

Reünie feest van Blind Getrouwd

Als er iets op onze bucketlist stond, was het wel een trouwfeest stylen voor één van de koppels/deelnemers van Blind Getrouwd. Maar het werd nog beter dan we durfde te dromen. We mochten de volledige reünie van Blind Getrouwd aankleden! Alle deelnemers van de voorbije seizoenen werden uitgenodigd voor een geweldig feest. Én een trip down memory lane.

We kregen volledige carte blanche. Het enige addertje? Een korte deadline. We schakelden meteen in de hoogste versnelling en namen Loes van Wildflowers & Wodka onder de arm om zich te ontfermen over de bloemen.

Het stylingplan kreeg de naam “de fairytale continues” – een mix van old romance en frisse toetsen. Om dit tot leven te laten komen, werd er gewerkt met een pracht aan bloemen. Maar ook met bomen, hout én toetsen van goud. De algemene decoratie kreeg een neutrale kleur, waardoor de bloemen en kaarsen op tafel in het oog sprongen. Touch Of Gold zorgde voor een persoonlijke touch aan tafel met gekalligrafeerde naamkaartjes.

Er werd ook een aparte hoek gebouwd zodat Ingeborg, de gastvrouw van de reünie, de koppels rustig kon interviewen. We kozen voor moderne, zachte meubels zodat deze keer de achtergrond meer aandacht kreeg. Dit waren verschillende panelen in speelse vormen en trendy kleuren.

Voor de taart konden we net zoals bij het Flair-event rekenen op Sestra. Zij zorgden er voor dat elk koppel – dat nog steeds samen is dankzij het programma – hun eigen taart kreeg.

Het resultaat van de reünie van Blind Getrouwd mocht er wezen en zo te zien was het voor de ex-deelnemers van Blind Getrouwd een geslaagd feestje!

Gepubliceerd op
18 oktober 2021

Auteur
Sanya Heylen