Get Together 2020

Get Together 2020

Elk jaar organiseren wij een Get Together voor onze koppels. Zomaar. Om hen te bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Wij plannen deze bijeenkomst altijd vóór de start van het trouwseizoen. Zo geven we onze koppels al een klein voorsmaakje van wat hun te wachten staat op hun grote dag. Welkom bij onze Get Together 2020!

Dit resulteert keer op keer in een gezellige en boeiende avond. Hier kruipt uiteraard ook wel wat organisatiewerk in. Maar wij zouden geen planners zijn moesten we dit event niet tot in de puntjes uitdenken en uitwerken.

De perfecte locatie

Allereerst start onze zoektocht steeds naar de juiste locatie. Deze is voor ons idealiter gelegen in een stad. Omdat we veel koppels uit het Antwerpse hebben, gingen we ook dit jaar weer aankloppen bij Claudia van Cityworkers. Onze editie van vorig jaar was ook doorgegaan in een van hun panden. Maar dat was voor het topjaar van 2020 niet groot genoeg.

Gelukkig had Claudia hier een antwoord op. Ze waren nog volop bezig met de afwerking van een nieuw pand, maar het zou tijdig klaar zijn voor onze Get Together 2020. Yes – location on point!

Huwelijksleveranciers

Omdat wij best veel koppels hebben in 2020 was het meubilair dat hier voorzien was, niet voldoende. Daarom gingen wij bij Levi Party Rental op zoek naar elementen die een aanvulling konden zijn en zo kwamen we tot een prachtige setting.

Daarnaast zorgen wij telkens voor enkele top leveranciers die de avond zelf aanwezig zijn. Ook die kiezen wij zorgvuldig uit op basis van de noden van onze koppels.

Catering

Zo wisten wij direct dat we 3 cateraars wilden. Ten eerste hadden we Tømmer Catering. Zij verzorgden overheerlijke aperitiefhapjes. Maar wat zijn hapjes zonder een drankje?

Als aperitief wilden wij onze koppels graag iets anders aanbieden dan de klassieke cava. Dus gingen wij aankloppen bij Miraeus. Wanneer zij bijna even enthousiast reageerden als wij, was ook die deal geklonken & keken wij al uit om het glas te heffen op het trouwseizoen en onze koppels, met de lekkerste cocktail in de hand.

Daarnaast kozen we ook voor Peppe & Marcus voor enkele Italiaans geïnspireerde hoofdgerechten. Ten slotte mochten we genieten van heel wat zoetigheden van Catberry Pastries.

Muziek

Intussen werden we verwend door de prachtige stem van Sarah (Wayi Music). Zij zingt zonder moeite de beste hits van Beyoncé tot Ed Sheeran. Anderzijds hadden we ook onze resident DJ Joris uitgenodigd om de kamer te vullen met lounge vibes wanneer Sarah even een rustpauze nam.

Nog meer huwelijkspartners

Wij vinden het belangrijk om onze koppels te laten kennismaken met leveranciers waar wij voor 100% achterstaan. Vandaar dat we ook Caroline (Hoshii) en Stefanie (Touch of Gold) uitnodigden.

Fotografie en videografie

Wij wilden deze avond natuurlijk ook op beeld hebben. Dus de mooie plaatjes hier komen van Ellen (Stories of You). Maar dat niet alleen, wij hebben onze derde Get-Together ook op video laten vastleggen door Vicky (Silver Sixpence Stories).

Dankzij al deze leveranciers was onze Get Together 2020 helemaal geslaagd!

Gepubliceerd op
5 mei 2020

Auteur
Lotte Vervloet