Trouwshoot in Parijs

Trouwshoot in Parijs

Het is al ongeveer een jaar geleden, een goed moment dus om dit bijzonder verhaal online te gooien. Op 18 juli 2018 werd ik 28. Als cadeau/verrassing nam mijn man me mee naar Parijs. Beter kon niet, dacht ik. Rondslenteren in de stad van de liefde, lekker eten én vooral veel rosé wijntjes drinken. Het werd een trouwshoot in Parijs. Zei ik al veel?

Wel, I guess I was wrong. Want het kon dus wél nog beter! De trip naar Parijs was niet de enige verrassing die mijn man had voorzien. Op onze eerste avond vertoefden we ons in de buurt van Montmartre. Nadat we alle trappen hadden overwonnen was het hoogtijd om onze dorst te lessen. (Yes, hello rosé!). Maar de gezelligheid nam af omdat mijn man op dat moment enkel oog had voor zijn gsm. Iets waar ik me meestal schuldig aan bevind – oeps – maar deze keer dus niet.
Ik nam dan nog maar een sipje en genoot verder van de ambiance en de sfeer die over de stad hing.

Complot met Irmy Photography

Totdat iemand me plots overviel. En die iemand was Irmy. Jep, van Irmy Photography. Ze pakte me vast en overlaadde me met knuffels & kussen. Dat was dus de reden waarom mijn man zoveel op zijn gsm zat. Hij moest de juiste coördinaten doorgeven aan Irmy. Want ze kwam met een missie. Ons vastleggen op de gevoelige plaat! We gingen die avond nog een loveshoot doen in Parijs & als dat nog niet alles was… De volgende dag moesten we klaarstaan in bruidskledij zodat we onze trouwshoot nog een keertje konden overdoen.

Héh? Ja. Dat was ook zowat mijn reactie. Ik had namelijk geen trouwjurk of niets bij. Maar daar hadden mijn man & Irmy wel wat op voorzien. Aangezien dit geen plan was dat over één dag ijs is gegaan. Ze hadden samen met The Ivory Club afgesproken dat ik een kleed uit hun collectie mocht dragen voor de shoot. En raad eens? Hij zat als gegoten. Een prachtige jurk die ik liefst van al nooit meer wou teruggeven, haha.

De dag van onze trouwshoot was het bewolkt in Parijs, sterker zelfs, het regende pijpenstelen. Maar in de namiddag klaarde het op en haalde Irmy haar beste skills boven om een fantastisch resultaat neer te zetten. En dit resultaat laat ik je hieronder graag zien.

Waarom een tweede trouwshoot in Parijs?

Maar vraag je je nu misschien af waarom we een tweede trouwshoot hebben gedaan in Parijs? We hadden namelijk toch al foto’s genomen op onze trouwdag zelf? Dat kan ik heel kort toelichten: de aanloop naar onze trouwdag was een ware hel. Waarom? Dat vertel ik allemaal in de podcast Storytime Sanya.
Omdat er zoveel was misgelopen en ik nog steeds een wrange nasmaak had van onze trouwdag, besloot Cliff om mij onze trouwdag een beetje opnieuw te laten herbeleven. Ditmaal just the two of us. Ofja + Irmy dan! 😉 En ik kan het iedereen aanraden om te doen. Het voelde als een soort van elopement.

Eloping

Eloping is perfect voor koppels die geen zin hebben in een grote bruiloft & te veel poespas. Ze willen gewoon met twee de liefde vieren in een intieme setting. Zo hoef je geen stress te hebben over het plannen van je huwelijk en heb je ook geen last van vrienden of familie die hun goede raad willen meegeven over hoe jullie je huwelijk zouden moeten aanpakken. Ook in deze bijzondere tijden kunnen we het aanraden om toch al de liefde met jullie twee te vieren. En wil je toch een kleine styling? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren of enkele props te huren via onze verhuursite.

Laat je ook even weten welke foto jullie favoriet is?

Gepubliceerd op
17 maart 2022

Auteur
Sanya Heylen