Kasteel van Brasschaat als huwelijkslocatie

Locatie

Dat Jasmin & Ugur een sprookjeshuwelijk leiden, stond al in de sterren geschreven. Daarom was het Kasteel van Brasschaat een prachtige kader om hun liefde te vieren. Een groot terras met uitzicht op het park voor de intieme ceremonie, bruisende receptie & walking dinner. Om nadien te verplaatsen naar een huiselijke kasteelkamer binnen voor het dansfeest.

Line-up

Het koppel zit in de evenementen sector. Meer bepaald in de festival branche. Dus de muziek op hun huwelijksfeest moest goed zijn. Een line-up om u tegen te zeggen. En zo geschiedde. De gasten stonden al te dansen lang voor de zon onder was, met uiteraard een cocktail in de hand.

Aperol Spritz

Jasmin & Ugur wilden een intieme ceremonie. Een kleine groep van dichte vrienden en familie. Na een relatie van meer dan 10 jaar en 2 kinderen later, was het nu wel tijd om het officieel te maken. En daar kon hun favoriete drankje niet bij ontbreken. Elke gast kreeg bij aankomst een Aperol Spritz toegereikt om samen op het koppel te klinken tijdens hun ceremonie.

Luxe uitstraling

De styling werd uitgewerkt met een tikkeltje luxe hier en daar. Zo kozen we voor een welkomstdoek, velvet stoelen & lounges en een weelderige bloemenboog aan de ceremonie. Die verplaatsten we nadien naar de fotobooth. Een tip om al dat mooie bloemwerk optimaal te gebruiken.

Planning + styling + grafisch werk
Salon Weddings

Bruidstaart
Catberry

Ceremoniespreker
Comptoir Colette