Chateau de Profondval

Locatie

Tara en Lorenz kozen een charmante huwelijkslocatie op het Brabantse platteland, op slechts een halfuur rijden van Brussel of Leuven. Chateau de Profondval was voorheen een boerderij, maar is nu volledig gerestaureerd en omgebouwd tot een prachtige locatie voor huwelijksfeesten. Met 12 hectare groen rondom de locatie konden ze genieten van een buitenceremonie en een receptie aan het water. Ook is de locatie niet ver geleden van de oude ruïnes van de Abdij van Villers, waardoor ze de perfecte omgeving hadden voor hun huwelijkfoto’s.

Live painter

Tara en Lorenz wilden graag een extra showelement toevoegen aan hun ceremonie en kozen voor een live painter. De kunstenaar kreeg tijdens de ceremonie een speciale plek waar hij of zij ongestoord kon werken. Terwijl de ceremonie plaatsvond, legde de schilder de gebeurtenissen in real-time vast op doek. Het is op zijn minst gezegd een bijzondere manier om de emoties en sfeer van de ceremonie vast te leggen op doek en daarnaast een tastbare herinnering aan hun bruiloft.

Styling

Voor de styling van Tara en Lorenz hebben we niets aan het toeval overgelaten. Voor de ceremonie hebben we speciaal een prachtige houten ronde backdrop uitgezocht, die vervolgens bekleed kon worden met weelderige bloemen. Tijdens het diner hebben we de nadruk gelegd op kaarsen, heel veel kaarsen, in dezelfde kleuren als de bloemen. Dit creëerde een warme en gezellige sfeer in de zaal. Ook hebben we ervoor gekozen om stoelen te huren die perfect pasten bij de gehele setting, de Thonet-stoelen waren hiervoor een uitstekende keuze.

Candle light dinner

Na de receptie, was het tijd voor het diner. De eretafel was één lange tafel, omgeven door allemaal ronde tafels. De kaarsen, bloemen én het grafisch werk hadden één iets gemeenschappelijk namelijk de kleurtint roze. Hierdoor vormde alles een mooi geheel. De zwevende kaarsen boven de hoofden van de gasten voegden een extra touch toe aan de decoratie en maakten de sfeer nog gezelliger. Het gezelschap kon dus extra genieten van een romantische setting, afsluitend met een stevig dansfeest!

Fotograaf
Studio Germaine

Deco Materiaal
Salon Verhuur

Planning + styling + grafisch werk
Salon Weddings

Locatie + catering
Chateau de Profondval