AFLEVERING 6

Tenthuwelijk

Tijdens deze aflevering hebben we het organiseren van een tenthuwelijk. Welke soorten tenten zijn er allemaal? Is het goedkoper als je jullie huwelijk in een tent organiseert? Welke tent past bij welke sfeer? Met welke aspecten moet je allemaal rekening houden en welke overwegingen moet je maken? Dit en nog zoveel meer nemen we onder de loep in deze podcast aflevering.

Podcast Studio Salon Aflevering 6: Tenthuwelijk

Ben je benieuwd wat we vertellen in deze aflevering? Dan kan je hieronder al een kort fragmentje uit de podcast lezen.

Misschien moeten we direct beginnen met de mooie bubbel die er rondhangt een klein beetje te doorprikken. Vooral als je denkt dat een tenthuwelijk goedkoper gaat zijn. Ik denk dat we die bubbel wel meteen helemaal kunnen doorprikken. Meestal zal het even duur uitkomen als een feest op een andere locatie. Het voordeel bij een tenthuwelijk is natuurlijk wel dat je het kan inkleden zoals jij zelf wil! Je kiest zelf welke stoelen, tafels,… er zullen zijn. Jullie stempel wordt er helemaal op gedrukt.

Zoek je begeleiding bij de organisatie van jouw tenthuwelijk? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Daarnaast raden wij onze partner Tienda Events ook aan voor hun kwalitatieve tenten en toebehoren.