AFLEVERING 14

Catering tips

In deze aflevering geven wij jou allerlei catering tips waar je rekening mee kan houden in de zoektocht naar een cateraar voor jullie bruiloft. Hoe lang op voorhand leg je best een cateraar vast? Welke formules bestaan er allemaal? Welke prijs mag je verwachten per persoon? Wij starten deze podcast met een update van hoe het met ons gaat en aan welke projecten wij aan het werken zijn. Dus als jij onmiddellijk naar de orde van de dag wil: minuut 17.

Podcast Studio Salon Aflevering 14: Catering tips

Hieronder lees je al een fragment uit deze aflevering. Maar bespaar geld door onze podcast helemaal te beluisteren.

Wanneer boek ik best een cateraar voor mijn huwelijk?

Hoe lang op voorhand leg je best een cateraar vast? Dat is toch wel een van de eerste leveranciers die je vastlegt. Je begint uiteraard eerst met de datum en locatie, maar daarna volgt direct de zoektocht naar de cateraar. Dus deze mag je zeker een jaar (of zelfs anderhalf jaar) op voorhand vastleggen. Zeker als je de beste keuze wilt hebben.

Kan ik zelf mijn cateraar kiezen?

Soms kan het ook zijn dat als je een bepaalde locatie kiest, er een vaste cateraar aan verbonden is. Dat kan je keuze vergemakkelijken. Maar het kan ook zijn dat je een goede connectie hebt met een specifieke cateraar (vrienden, een restaurant waar jullie vaak komen,…). Als je zou willen dat zij voor jullie trouwfeest de catering voorzien, kan je aan de locatie vragen of je de vaste cateraar kan uitkopen. Dan betaal je een afkoopsom, wat natuurlijk ook een beetje zonde is, maar dan kan je alsnog samenwerken met een cateraar naar keuze. Dus stel deze vraag! En dan kunnen jullie nog zien wat jullie beslissen.

Er zijn ook locaties die samenwerken met verschillende cateraars. Dan krijg jij nog de keuze om te kiezen tussen vier à vijf cateraars. Dus op die manier kan je altijd wel iemand vinden die aanleunt bij wat jullie willen of wat jullie concept is.

Bekijk ons portfolio om te weten te komen met welke cateraars we al hebben samengewerkt. Beluister ook de volledige podcast voor nog meer catering tips.