AFLEVERING 17

Q&A deel 3

Weer een aflevering waarin we vragen van luisteraars beantwoorden. We hebben het onder andere over onze favoriete feesten, destination weddings, wat te doen als je een huwelijksfeest organiseert in de kerstperiode & onze favoriete huwelijkslocaties. Dit en nog zoveel meer beluister je nu in Q&A deel 3.

Podcast Studio Salon Aflevering 17: Q&A deel 3

Dit mag je onder andere verwachten in deze aflevering.

Destination wedding

We beginnen deze Q&A deel 3 met ons verhaal over een trouwfeest in het buitenland. Wij hebben namelijk al eens een destination wedding gedaan, in Frankrijk. En dat maakt het zeker wel uitdagender. Alleen al omdat het logistiek heel veel werk van je vraagt. We deden hier de bloemen, styling,… en je mag dus niets vergeten zijn.

Het feest was in een dorpje in Frankrijk. Het geboortedorp van de vader van de bruid. Het was een piepklein dorpje, waar eigenlijk niets voor handen was. Als we dan iets zouden vergeten, ben je natuurlijk niet zo snel in een winkel.

Ook de taalbarrière zorgt voor een serieuze uitdaging. Wij zijn beiden niet de beste Franstaligen. Dus als je dan in een winkel iets specifiek moet gaan uitleggen, zorgt dat ook voor wat extra stress. Ook wat je uren betreft. Wij zijn hier één nacht blijven slapen en waren heel vroeg uit de veren om te starten met de styling. Want we hadden maar anderhalve dag om alles klaar te zetten. De dag van het feest zelf, waren we ook daar tot aan het diner & dan vertrokken we terug richting huis met de auto. En dat was pittig.

Wat het wel leuker maakt, ook al ben je aan het werk – je hebt toch een beetje het gevoel dat je op vakantie bent. Dat is de perfecte combinatie van work & pleasure. En zo kom je ook weer op andere plaatsen, krijg je andere indrukken, … Het enige wat daar wel was, ze hebben daar niet zo’n feestzalen zoals hier bij ons in België. Of toch zeker niet in het dorp waar wij toen waren. Dus we moesten het wel doen met wat we hadden – work our magic!

Trouwen op Ibiza

En nu komt er ook nog een gesprek aan voor een huwelijk in Ibiza. Dat zouden we ook heel cool vinden om dat eens mee te maken. Worden wij daar rijker van? Absoluut niet. Want je kan moeilijk elk uur aanrekenen dat je daar aanwezig bent. Maar het is gewoon een supertoffe ervaring.

Beluister ook Q&A deel 1 en Q&A deel 2.