AFLEVERING 1

De opstart

Whoohoo. We zijn zo fier als een gieter! Want onze allereerste aflevering van de STUDIO SALON is gelanceerd op Spotify en iTunes.

In deze aflevering nemen wij je mee in de opstart van ons bedrijf – SALON Weddings. We vertellen je onder meer hoe wij elkaar hebben leren kennen. De betekenis van onze bedrijfsnaam, de meerwaarde van een coach. Maar we geven je ook tips en tricks voor de opstart van je eigen zaak. Dit met de nodige dosis nuchterheid en vooral met een vleugje Lotte & Sanya.

Podcast Studio Salon Aflevering 1: De Opstart

Wil jij weten wat we vertellen in onze eerste aflevering? Dan kan je hieronder al een kort fragmentje uit de podcast lezen.

Uw business

Het is belangrijk om je business meteen au sérieux te nemen. Door direct een logo en website te laten maken, zet je je onmiddellijk deftig op de markt. Hier ga je tijd, energie en geld in moeten investeren om dit allemaal op te bouwen, maar dit is het wel waard. Je bedrijf wordt meteen serieus genomen omdat je tijd maakt voor je branding. Zo laat je zien dat je er hebt over nagedacht en weet waar je naartoe wil met je zaak.

Wij waren zelf ook begonnen met een duidelijke visie: industrial weddings. Dit was onze start / corebusiness. Wij wilden ons toespitsen op industriële panden en de aankleding hiervan omdat wij het gevoel hadden dat hier nog een gat was in de markt. Dus wat ook goede tip is; ga op onderzoek, welke bedrijven zijn er al op de markt? Waar kan jij nog een meerwaarde zijn?

Ben jij helemaal geïnspireerd door ons verhaal? En wil jij zelf ook weddingplanner worden omdat organiseren en stylen helemaal in jouw bloed zit? Houd dan zeker onze Instagram en homepage in de gaten voor onze masterclass.