AFLEVERING 2

Weddingplanner

In deze aflevering bespreken we wat een weddingplanner voor jou kan betekenen en waar je op moet letten als je met een weddingplanner wil samenwerken. Weer een aflevering boordevol tips die jou kunnen helpen in je zoektocht!

Podcast Studio Salon Aflevering 2: Weddingplanner

Wil jij weten wat we vertellen in onze tweede aflevering? Dan kan je hieronder al een kort fragmentje uit de podcast lezen.

Waar moet je op letten in je zoektocht naar een weddingplanner? Het is vooral belangrijk om een iemand te zoeken die aanleunt bij wie jullie als persoon zijn. Je zal hierover al veel info kunnen vinden via onze website of ons Instagram account.

Omdat je ongeveer een jaar samenwerkt met een weddingplanner is het dus van groot belang dat je hier een goede klik mee hebt. Dat er een goede vibe is. Jullie worden eigenlijk bijna vrienden door deze nauwe samenwerking. Bij het vrijblijvend kennismakingsgesprek kan je al aftoetsen wat voor iemand deze persoon is en of hij/zij bij jullie persoonlijkheid en de stijl van huwelijk dat jullie voor ogen hebben, past. Het lijkt ons echt belangrijk dat dit op eenzelfde lijn ligt.

Spreekt de job van weddingplanner jou ook aan? Wij hebben een opleiding tot weddingplanner opgestart.