Weddingplanner Antwerpen

Zijn jullie verloofd?

Proficiat! Ben je nu op zoek naar een weddingplanner in Antwerpen? Want hoe begin je nu aan het organiseren van jullie droomhuwelijk? Een professioneel team als SALON Weddings helpt je om jullie trouwfeest tot in de puntjes te verzorgen. Vanwege onze jarenlange ervaring weten wij van aanpakken. Zo stellen we jullie Pinterest-worthy moodboard samen en gaan we op zoek naar de perfecte leveranciers in Antwerpen.

Wat doet een weddingplanner?

SALON Weddings zorgt voor de organisatie & coördinatie van jullie bruiloft. Wij zullen je van a tot z bijstaan. Voorts gaan wij op zoek naar de perfecte locatie. Wil je trouwen in Antwerpen? Wij weten wel enkele verborgen parels.
Ook het contact met de leveranciers onderhouden wij. Ondertussen wordt alles overzichtelijk bewaard in een draaiboek. Op de grote dag zelf kunnen wij de hele dag aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

Want more?

Ben je op zoek naar dat tikkeltje meer? Ook de styling van je trouwfeest kan worden omgetoverd tot een pareltje. We luisteren uitgebreid naar jullie wensen en maken nadien een gedetailleerd moodboard op. Vervolgens gaan we op zoek naar de perfecte elementen om jullie huwelijk uniek te maken. Een backdrop, kleurrijke bloemen of richtingsaanwijzers. Wij denken aan alles.
Als kers op de taart verzorgen wij ook jullie grafische vormgeving. Daarmee bedoelen we onder andere jullie huwelijksuitnodigingen, naamkaartjes, menukaarten, …

Contacteer ons
Hoe word ik weddingplanner

Onze diensten

 • Wij bieden drie pakketten aan: coördinatie, styling en combo.
 • Het coördinatie pakket houdt in dat we de coördinatie van de opbouw en van jullie trouwdag zelf voor onze rekening nemen. Daarbovenop zijn wij ook het aanspreekpunt voor leveranciers en genodigden.
 • Het styling pakket gaat meer over de look & feel van jullie huwelijk. Locatiebezoek, tafelstyling maar ook aankleding van de ceremonie en optioneel grafisch werk.
 • In het combo pakket combineren we beide voorgaande pakketten zodat jullie zorgeloos de mooiste dag van jullie leven kunnen beleven.

Bekijk onze diensten

Waarom kiezen voor weddingplanner Antwerpen?

  • Jouw eigen bedrijf oprichten & leiden
  • Groeien als planner / styliste én ondernemer naar een gezond & succesvol bedrijf
  • Contact maken en onderhouden met je klant
  • Een huwelijk organiseren / stylen
  • Een moodboard opmaken
  • Gerichte vragen stellen aan leveranciers
  • De social media van je bedrijf beheren

Ik kies voor SALON Weddings

Een droomhuwelijk, Pinterest-waardig! Een ongelooflijke fijne samenwerking! Een luisterend oor, een steun op alle vlakken. Een huwelijk dat ik morgen opnieuw zou doen, met dezelfde partner welteverstaan!

Wil je dat alles tot in de puntjes perfect in orde is, gewoon je dag beleven zonder enige zorg, dan zijn het deze 2 vrouwen van SALON Weddings die je nodig hebt!

Menselijkheid, eerlijk en oprecht, stijl naar wens, niets is onmogelijk, alles kan en zal lukken! Van grafisch werk tot complete organisatie van a tot z perfect waar gemaakt!

Wauw, denk ik er nu even aan terug zeg! Jullie waren onmisbaar in mijn ongelooflijke mooie dag! Oneindig dankbaar!

-Ines Jamart

enkele beelden van onze 67 huwelijksfeesten

Wil je net zoals onze voorgaande koppels een droomhuwelijk?
Aarzel dan niet langer om ons te contacteren.

Wil je nog meer beelden zien? Neem dan een kijkje op onze Instagram pagina.

Heb je nog vragen?

Heb jij nog vragen of boek je graag vrijblijvend een kennismakingsgesprek in? Stuur ons een bericht via het formulier en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.