Salons van Edel huwelijk

Locatie

Ann & Michiel kozen Salons van Edel als huwelijkslocatie. Buiten is er een mooi binnenplein waar de ceremonie en receptie kon plaatsvinden. De zaal bouwden we om tot een botanical garden. Het was onmiddellijk duidelijk dat Ann & Michiel veel groen wilden zien in de zaal en de natuur volledig naar binnen brengen.

Persoonlijkheid

De tafelindeling maakten ze op basis van voor hen belangrijke plaatsen. Plaatsen die ze samen bezocht hebben of voor hen een persoonlijke betekenis hebben. De grote seating chart kwam aan een (door ons) zelf ontworpen backdrop te hangen die natuurlijk ook weer met groen bekleed werd.

Botanical vibes

Het was van in het begin van onze samenwerking snel duidelijk dat Ann & Michiel wisten wat ze wilden. Ze wilden heel veel groen op de tafels. Nadat we op locatiebezoek waren geweest, hadden we ook beslist om groen in de lucht te laten afhangen. Els van Bricks & Blooms heeft deze opdracht perfect weten uit te voeren.

Minimalistisch karakter

De hele styling werd tot in de puntjes uitgedacht met een minimalistisch karakter in ons achterhoofd. Gewoon simpel en elegant. Dat waren ook de keywords voor de uitwerking van het grafisch ontwerp. Van gepersonaliseerde naamkaartjes aan de ceremonie tot een menukaart voor elke gast. Aan elk detail werd gedacht.

Fotograaf
Jamie Neyrinck

Mua + haarstyliste
Von Winckelmann

Styling + grafisch werk
Salon Weddings

Decoratie materiaal
Salon Verhuur

Locatie + catering
Salons van Edel