Boho vintage huwelijk

Boho vintage vibes

Dit mocht hun huwelijk uitstralen. Een dag vol warme, boho en vintage vibes. We maakten een kleurenpallet dat hier volledig bij aansloot en wat zich in realiteit uitte tot een gezellige feesttafel. Een combinatie van goud en roest zorgde voor de perfecte match.

Flower styling

Bloemen mochten goed aanwezig zijn op dit feest. We kozen voor een combinatie van verse- en droogbloemen. Een groot bruidsboeket, vaasjes op de dinertafels en één grote eyecatcher boven de eretafel: een gigantische bloemenwolk. De bloemen zorgden ervoor dat het geheel helemaal af was.

Locatie

Rani en Thijs wilden graag in de buurt van hun woonplaats trouwen. Zo kwamen we uit bij Hof te Vitseroel. Een grote schuur met een gezellig binnenplein. Een volledig casco pand waardoor je alle vrijheid hebt om deze naar eigen gevoel aan te kleden.

Sharing diner

Om in de gezellige en warme sfeer te blijven, kozen we bij Rani & Thijs voor een sharing diner. Alle kommetjes en bordjes kwamen mee op tafel. Per zes personen worden er gerechten gedeeld. Dit zorgt voor een instant familiegevoel aan tafel ook al ken je misschien niet al je tafelgenoten.

Planning + styling
Salon Weddings

Bloemen
Arima Styling

Decoratie materiaal
Salon Verhuur

Catering
Very Food