Trouwen in Sicilië

Locatie

Aurelie & Jeroen wisten van in het begin dat ze in het buitenland wilden trouwen. Of ze dan uiteindelijk in Sicilië gingen trouwen was nog niet meteen duidelijk. De locatie, Dimora delle Balze, sprong wel meteen in het oog. Met zijn authentieke Italiaanse charmes en binnenkoeren. Een prachtig grasveld dat uitkijkt over een vallei. Om nog te zwijgen over het grote zwembad voor de ideale pizza party.

Bloemen

Dit mocht volumineus aanwezig zijn. Dus vroegen we aan de getalenteerde Annelies van Stek of zij het zou zien zitten om met ons mee naar Sicilië te trekken. Daar bouwde zij onder een schroeiende zon een weelderige backdrop, meters aan bloementuintjes in de gangpad van de ceremonie, bloemstukken voor op de dinertafels en nog meer,… De bloemen maakte het geheel af. Alles zorgvuldig uitgekozen zodat het plaatje klopte.

Leveranciers

In samenspraak met het koppel kozen we voornamelijk voor Belgische en/of Nederlandse leveranciers. We vonden het belangrijk dat de communicatie duidelijk en vlot kon verlopen vooraf. En dat het koppel zich op de dag (of dagen) zelf ook comfortabel voelde. Dus zo kwamen we aan een ijzersterk team van huwelijksleveranciers die allemaal de oversteek maakten naar Sicilië voor dit prachtige huwelijk.

Styling

We zochten naar veel leuke verrassingselementen voor de gasten. Bij de ceremonie kreeg elke genodigde een ‘Ceremony Essentials-box’. Hierin zat bijvoorbeeld een zonnecrème en tissues. Maar verder waren er ook waaiers, parasols of hoeden voor de mannen. Tijdens de receptie was er een champagnetoren en aan tafel kreeg elke gast een persoonlijk gegraveerde servetring. Aan elk detail werd er gedacht!

Fotograaf
Frankie and Fish

Videograaf
Liefste dag

Ceremonie
Studio Mijmer

Planning + styling
Salon Weddings

Bloemen
Stek

Livemuziek
Papiyon

Grafisch ontwerp
Inkspired

Locatie + catering
Dimora delle Balze