Trouwen in Beringen mijn

Locatie

Anse & Pieter trouwen in Beringen mijn. En wat een ontzettend fantastische ervaring om hier een feest te organiseren. En dit helemaal in hun minimalistische thema. Samen met het koppel hebben we dan ook enorm hard gewerkt om deze zaal helemaal om te toveren. Wat uiteindelijk tot een verbluffend resultaat leidde.

Persoonlijkheid

Aan de ingang van het gebouw hing een groot doek met een inspirerende tekst. Daarna volgde een verfrissend drankje on-the-go voordat de gasten plaatsnemen aan de ceremonie. Het gangpad van de ceremonie werd gecreëerd door tientallen witte kaarsen. Heerlijk die gezelligheid, toch?

Minimalistische stijl

Deze stijl werd door heel de zaal doorgetrokken. Maar we zorgden hier en daar voor enkele stoere industriële toetsen. Op tafel kozen we voor een minimalistische styling. We gebruikten bijvoorbeeld witte stompkaarsen, glazen kaarsen schaaltjes, minimalistische vaasjes met droogbloemen & zandkleurige servetten.

Locatie

Jörd Catering zorgde voor fantastische lekkernijen. We kozen een sharing menu. Hierbij werd de tafel steeds aangevuld met nieuwe gerechten. Als afsluiter was er een groot dessertenbuffet voorzien. Later werd er nog stevig gedanst. Onder de eyecatcher van de zaal: een gigantische droogwolk.

Coördinatie & styling
Salon Weddings

Grafisch werk
Salon Weddings

Bloemen
Méra Studio

Locatie
De Turbien

Decoratie materiaal
Salon Verhuur

Trouwjurk
The Ivory Club

Livemuziek
Wayi