Trouwen in Beringen mijn

Locatie

Anse & Pieter trouwen in Beringen mijn. En wat een ontzettend fantastische ervaring om hier een feest te organiseren. En dit helemaal in hun minimalistische thema. Samen met het koppel hebben we dan ook enorm hard gewerkt om deze zaal helemaal om te toveren. Wat uiteindelijk tot een verbluffend resultaat leidde.

Persoonlijkheid

Aan de ingang van het gebouw hing een groot doek met een inspirerende tekst. Daarna volgde een verfrissend drankje on-the-go voordat de gasten plaatsnemen aan de ceremonie. Het gangpad van de ceremonie werd gecreëerd door tientallen witte kaarsen. Heerlijk die gezelligheid, toch?

Minimalistische stijl

Deze stijl werd door heel de zaal doorgetrokken. Maar we zorgden hier en daar voor enkele stoere industriële toetsen. Op tafel kozen we voor een minimalistische styling. We gebruikten bijvoorbeeld witte stompkaarsen, glazen kaarsen schaaltjes, minimalistische vaasjes met droogbloemen & zandkleurige servetten.

Locatie

Jörd Catering zorgde de hele dag voor fantastische lekkernijen. Anse & Pieter kozen voor een sharing menu. Hierbij werd de tafel steeds aangevuld met nieuwe gerechten. Als afsluiter was er een groot dessertenbuffet voorzien. Later werd er nog stevig gedanst. Onder de eyecatcher van de zaal: een gigantische droogwolk.

Leveranciers:

Fotograaf: Stories Of You
Coördinatie & styling: SALON Weddings
Decoratie materiaal: SALON Verhuur
Rentals: Levi Party Rental
Grafisch werk: SALON Weddings
Trouwjurk: The Ivory Club
MUA: You By Yente
Bloemen: Méra Studio
Livemuziek: Wayi
Catering: Jörd Catering
Locatie: De Turbien