Trouwen in coronatijd

2020

Trouwen in coronatijd? Het is iets waar we ons een tijd geleden nog niets bij konden voorstellen. Jammer genoeg is dit wel realiteit geworden voor onze 2020-koppels. Ook voor Ine & Michiel was het een donderslag bij heldere hemel. Alles stond gepland voor hun trouwdag. Maar die plannen hebben we stelselmatig moeten aanpassen.

Change of plans

Ze bleven zich moedig vasthouden aan 18 juli 2020. En wat fijn dat we dit hebben kunnen waarmaken. Maar wat ondertussen wél moest veranderen, was hun gastenaantal. Ze gingen van 150 naar 50 gasten. Hierdoor moesten we opzoek naar een nieuwe locatie. De vorige locatie zou té groot zijn voor dit gastenaantal. Gelukkig konden we snel terecht bij de populaire trouwlocatie: Kioskafe in Poppel.

Bohemian styling

Op korte tijd moesten we aanpassingen doorvoeren. Te beginnen bij de styling. Deze was natuurlijk afgestemd op een andere locatie. Maar de bohemien stijl bleef wel de rode draad. En met enkele aanpassingen kwam het helemaal goed. Er werd ook rekening gehouden met de toenmalige coronaregels. Zoals 1,5 meter afstand houden tussen alle rijen bij de ceremonie. Of alle tafels indelen in bubbel-groepen.

Kleurenpallet

Voor de styling focusten we ons op een roestig kleurenpallet. En dat zie je op verschillende plaatsen terugkomen. Zoals in de seating chart, bloemen, kaarsen & het grafisch werk. Hier kozen we naast het kleurenpallet ook voor een specifieke vorm. Deze vorm werd ook doorgetrokken naar de seating chart, tafelnummers & menukaarten. Als eyechatcher hing er ook ook een pampaswolk boven de eretafel.

Fotograaf
Leen Verwaest

Decoratie materiaal
Kioskafé

Catering
Vandersmissen

Coördinatie & styling
Salon Weddings

Grafisch werk
Salon Weddings

Locatie
Kioskafé

Decoratie materiaal
Salon Verhuur

Ceremoniespreker
Merveil