Chateau de Mirwart: huwelijksfeest van Margot en Nicolas

Locatie

Een prachtig gerestaureerd kasteel in het midden van een vallei en bossen, dat is Chateau de Mirwart. Het kasteel is gelegen nabij bij Saint Hubert, meteen één van de mooiste dorpen van Wallonië. De ideale setting voor het sprookjeshuwelijk waar Margot van kinds af aan al van droomde. Het werd een weekendje in de Belgische Ardennen om nooit meer te vergeten.

Bloemen

Iets wat centraal mocht staan voor het koppel waren bloemen. Veel bloemen. Hoe groter, hoe beter. En dan konden we ons maar tot één partij richten voor al dit moois. Een verplaatsbare backdrop, weelderige grondstukken, een bloemenboog aan de inkom & een sierlijk bruidsboeket. De foto’s op onze website spreken voor zichzelf.

Persoonlijke ceremonie

Margot & Nicolas wilden heel graag een persoonlijke ceremonie. Eén met oog voor detail. Met hun verhaal en het verhaal van hun familie en vrienden. Dit alles werd gebracht door de meester der ceremonies, Lieke, van Stories by Mabel. Ze zorgde voor een lach en een traan op ieders gezicht.

Catering

Margot & Nicolas zijn levensgenieters én fijnproevers. Dus was het eten op hun trouwdag van groot belang. Hun gasten moesten verwend worden. Ze werden verwelkomd met een glaasje, tijdens de receptie kwamen de hapjes talrijk rond & het diner was geïnspireerd op het wildseizoen, wat perfect bij de locatie past.

Leveranciers:

Fotograaf: Elke Van den Ende
Coördinatie & styling: SALON Weddings
Decoratie materiaal: SALON Verhuur
Rentals + tent: Crazy Events
Grafisch werk: SALON Weddings
Bloemen: Degroote Bloemen
MUA: Touch Of Blush
Ceremoniespreker: Stories by Mabel
Livemuziek: Jan Debel
Catering: De Malle Koks
Locatie: Château de Mirwart