Chateau de Mirwart: huwelijksfeest van Margot en Nicolas

Locatie

Een prachtig gerestaureerd kasteel in het midden van een vallei en bossen, dat is Chateau de Mirwart. Het kasteel is gelegen in het dorp Mirwart nabij Saint Hubert, meteen één van de mooiste dorpen van Wallonië. De ideale setting voor het sprookjeshuwelijk waar Margot van kinds af aan al van droomde. Het werd een weekendje in de Belgische Ardennen om nooit meer te vergeten.

Bloemen

Iets wat centraal mocht staan voor het koppel waren bloemen. Veel bloemen. Hoe groter, hoe beter. En dan konden we ons maar tot één partij richten voor al dit moois. Een verplaatsbare backdrop, weelderige grondstukken, een bloemenboog aan de inkom & een sierlijk bruidsboeket. De foto’s op onze website spreken voor zichzelf.

Persoonlijke ceremonie

Margot & Nicolas wilden heel graag een persoonlijke ceremonie. Eén met oog voor detail. Met hun verhaal en het verhaal van hun familie en vrienden. Dit alles werd gebracht door de meester der ceremonies, Lieke, van Stories by Mabel. Ze zorgde voor een lach en een traan op ieders gezicht.

Catering

Margot & Nicolas zijn heel vriendelijke levensgenieters én fijnproevers. Dus was het eten op hun trouwdag van groot belang. Hun gasten moesten verwend worden. Ze werden verwelkomd met een glaasje, tijdens de receptie kwamen de hapjes talrijk rond & het diner was geïnspireerd op het wildseizoen, wat perfect bij de locatie van Château de Mirwart past.

Rentals + tent
Crazy Events

De Malle Koks
De Malle Koks

Coördinatie & styling
Salon Weddings

Grafisch werk
Salon Weddings

Ceremoniespreker
Stories by Mabel

Decoratie materiaal
Salon Verhuur

Livemuziek
Jan Debel

Château de Mirwart: een betoverende trouwlocatie in de Ardennen

Château de Mirwart is een betoverend kasteel gelegen in het hart van de Ardennen, België. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en idyllische omgeving vormt het de perfecte locatie voor een droombruiloft. Ontdek waarom Château de Mirwart zich uitstekend verleent als trouwlocatie en hoe het jouw speciale dag onvergetelijk kan maken.

Historische charme

Met zijn oorsprong in de 11e eeuw straalt Château de Mirwart een tijdloze charme uit die perfect past bij een romantische bruiloft. Het kasteel ademt geschiedenis en biedt een unieke ambiance die je nergens anders zult vinden. Van de imposante torens en gotische elementen tot de prachtige binnenplaats en sierlijke zalen, elk detail van het kasteel creëert een sprookjesachtige sfeer.

Adembenemende omgeving

Château de Mirwart ligt te midden van de betoverende Ardense natuur. Met uitgestrekte bossen, kabbelende rivieren en weelderige groene landschappen biedt deze locatie een pittoresk decor voor je bruiloftsfoto’s en een romantische sfeer die je gasten zal betoveren. Of je nu kiest voor een buitenbruiloft in de kasteeltuinen of een intieme ceremonie binnen, de natuurlijke schoonheid van Château de Mirwart zal je verwachtingen overtreffen.

Veelzijdige evenementen ruimtes

Château de Mirwart beschikt over diverse evenementenruimtes die zich perfect lenen voor bruiloften van elke omvang. Van intieme zalen tot ruime balzalen, het kasteel biedt flexibiliteit en kan worden aangepast aan jouw wensen. Of je nu droomt van een intieme ceremonie in een prachtige kapel of een grootschalige receptie in een majestueuze balzaal, Château de Mirwart heeft de perfecte ruimte om jouw visie tot leven te brengen.

Luxe accommodaties

Voor jullie en je gasten biedt Château de Mirwart ook luxe accommodaties om te verblijven tijdens het huwelijksweekend. Of het nu gaat om elegante kamers in het kasteel zelf of charmante gastenverblijven in de nabije omgeving, je kunt genieten van comfort en gemak op loopafstand van de festiviteiten. De accommodaties zijn stijlvol ingericht en bieden een oase van rust na een feestelijke dag.

Professionele dienstverlening

Bij Salon Weddings begrijpen we hoe belangrijk je trouwdag is en staan we klaar om je te ondersteunen bij het plannen en organiseren van je huwelijk. Van het regelen van de catering en het inrichten van de ruimtes tot het coördineren van alle logistiek, we zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat je kunt ontspannen en volop kunt genieten van je speciale dag.