Trouwen in België: een driedaags huwelijk in Brussel - Sanaa & Faizal

Hoewel we nog maar net onze eerste trouwdag tot een goed einde hadden gebracht, kregen we al snel een bijzondere aanvraag binnen. Eentje vanuit de andere uithoek van de wereld: Canada. Sanaa & Faizal hadden besloten om te trouwen in België. Wij mochten hun driedaagse huwelijk organiseren in het hartje van België: Brussel.

Tijdens de grote dag(en) was de grootste uitdaging om de meer dan 200 gasten tijdig op de verschillende locaties te krijgen. Voor ons was dit alvast een onvergetelijk avontuur, waar we nog lang over zullen napraten.

Bloemenkrans
Hennep trouwfeest
SALON Weddings
Trouwen in België
Trouwen in Brussel
Blauw trouwkostuum
Bruidskapsel
Huwelijk in Brussel

Leveranciers

Onze missie bestond er in de eerste plaats uit om een goede en betrouwbare communicatie uit te bouwen met de verschillende leveranciers. Daarnaast gingen we voor hen op zoek naar een fotograaf en videograaf die hun grote dag zou vastleggen.

Backdrop in berk
Etnisch tapijt op je huwelijk
Tafelstyling door SALON Weddings
Plexiglas huwelijk
Versiering met gipskruid
Welkomstbord trouwfeest

Grafische styling

The Other Concept zorgde als grafisch designer voor het nodige artwork. Lotte maakte een gedetailleerd draaiboek op zodat de drie dagen vlot konden verlopen.

Misboekje ontwerp
Plexiglas op je trouwfeest
Kasteel Terhulpen
Speech papa
SALON Weddings
Sanaa en Faizal

Happy couple Sanaa & Faizal: “My experience with SALON Weddings was incredible – Sanya and Lotte were attentive to every detail right from the start. They made planning and executing the wedding a breeze from a distance. I am so lucky I found them!”

Sanaa en Faizal
Avondfeest huwelijk
Sanaa en Faizal
Tweedaags trouwfeest
Referentie Salon Weddings Sanaa en Faizal
Tweedaags trouwfeest

Onze eerste internationale ervaring

“Sanaa en Faizal, we zijn nog steeds verwonderd als we terugdenken aan jullie huwelijk. Het was een absolute eer om deel uit te maken van deze speciale gelegenheid. Bedankt voor het vertrouwen en de liefde die we deze drie dagen hebben kunnen voelen.”

Leveranciers

Coördinatie en styling: SALON Weddings
Grafisch ontwerp: The Other Concept
Verhuur decoratiemateriaal: SALON Verhuur
Fotografe: Raisa Zwart Photography
Videografe: Blond & Blauw Films