Pinterest huwelijk in Tiendschuur

In de maand juni kregen we een telefoontje van Ines. Ze vroeg ons of we 04 oktober 2019 nog vrij waren. Gelukkig stond deze datum nog helemaal open in onze agenda – want daarna kwam de vraag of we de organisatie, styling, bloemen & het grafisch ontwerp van hun huwelijk op ons wilden nemen. Het antwoord was natuurlijk: JA! JA! JA! Want we voelden meteen aan dat dit wel eens de perfecte bruiloft kon worden.

Ines legde de lat meteen hoog. Haar verwachtingen? Een Pinterest huwelijk in de Tiendschuur. Daarnaast vertelde ze ook dat het heel moeilijk ging zijn om haar te verrassen. Dit omdat ze heel Pinterest al binnenste buiten had gekeerd. De druk lag hoog, maar we gingen met veel plezier in op deze uitdaging.

Armband corsage

Jawoord

Als twee godinnen trotseerden ze die speciale 4 oktober de Limburgse wegen om vervolgens het jawoord te geven in het stadhuis van Hasselt. Elk met een droogboeket in de hand. Na het officiële gedeelte reisden ze met de hele familie richting hun Pinterest huwelijk in de Tiendschuur. 😉

Daar was ondertussen de hele zaal verbouwd om Ines het sprookjeshuwelijk te geven waar ze van droomde. De missie was duidelijk geslaagd, bij het zien van hun gezichtsuitdrukkingen als ze binnen wandelden. We kozen voor lange tafels met houten stoelen om de gezelligheid en warmte extra te benadrukken. Vervolgens kozen we voor stijlvolle kaarsen van Ester & Erik en natuurlijk ook voor onze geliefkoosde sand servetten. Maar de eyecatcher van het feest was absoluut de drie meter hoge seating chart. Hiervan waren ze niet op de hoogte waardoor ze met verstomming waren geslagen.

Ceremonie

Next up het programma: de trouwceremonie. We kozen er voor om deze te houden op de zolder van de locatie. Intiem & knus bij elkaar. Er werd gelachen, geknuffeld en gehuild. Dit laatste werd doorgespoeld met de enige en echte Hasseltse jenever. De toon werd gezet, want daarna mochten ze meteen in de cocktails vliegen! 😉

Na enkele smaakvolle aperitiefjes werd de fond gelegd met een heerlijk diner & dessertenbuffet om vervolgens de nacht in de gaan met de beste dansmoves. En ja, ook wij sloten de werkdag af met enkele danspasjes!

Leveranciers

Fotografie: Elke Van den Ende TIP: Beluister zeker ook onze podcast aflevering met Elke!
Coördinatie, styling, bloemen & grafisch ontwerp: SALON Weddings
Trouwjurken: JPC Collection
Catering: Kachet
Cocktails: Miraeus
Locatie: Tiendschuur Herkenrode
Ceremonie: Stories by Mabel
Videograaf: Blond & Blauw Films
Rentals: SALON Verhuur & Happy Vintage
MUA & Hair: The Storybox
Live Music: Papiyon Music
Licht & geluid: DB Moonlight
DJ: Joris