Industrieel trouwfeest

Een modern industrieel trouwfeest organiseren? Dat stond op het lijf geschreven van Margo & Willem-Jan. Samen zorgden we er voor dat het een dag was om nooit meer te vergeten. Ook al waren de weergoden ons die dag niet helemaal goedgezind.

De locatie is redelijk robuust. Daarom zorgden we voor frisse witte tafels, geometrische stoelen en groene accenten. De bloemen werden afgestemd op het bruidsboeket van Margo, gemaakt door Lise van Sunkissed Flowers. Vervolgens kozen we voor zwarte kandelaars om de tafel wat meer body te geven. Wist je dat deze ook te vinden zijn op onze verhuurpagina? 😉 Al deze elementen samen zorgden voor een modern, maar industrieel trouwfeest.

Over de ceremonie hebben we niet lang moeten nadenken. Margo is advocate van beroep, dus kwamen we op het idee om de ceremonie te brengen als een pleidooi voor de rechtbank.

Hierdoor kregen ze samen de kans om de volksjury ervan te overtuigen hoe groot hun liefde was. Eerst riep het koppel verschillende getuigen op om te pleiten in hun voordeel. Als kers op de taart eindigden Margo & Willem-Jan met hun slotpleidooi.⁠⠀

Tenslotte kreeg de jury het beslissende laatste oordeel of ze al dan niet hun jawoord aan elkaar mochten geven doormiddel van bordjes -met een foto van M & WJ- in de lucht te steken. ⁠

Ohja en die prachtige backdrop? Die werd verzorgd door de handige papa van Margo.

Natuurlijk werd er ook veel lekkers geserveerd. Jörd catering zorgde de hele dag voor de verrassendste smaken. Eentje om handen en vingers bij af te likken. Wij zorgden bovendien voor een gezellige setting binnen. De eyecatcher was natuurlijk de groene oase boven de eretafel met enkele sfeervolle lichtpendels.

Vervolgens sloten we een heerlijke diner af met enkele zoetigheden om daarna al dansend de nacht in te gaan.

Oh en dat kleed dat wat vuil zag door de regen? Dat nam onze bruid er graag bij. Want jongens, wat een fantastische dag was het!

Leveranciers

Fotografie: Tasja Van Rymenant
Coördinatie, styling & bloemen: SALON Weddings
Grafisch ontwerp: The Other Concept
Rentals: SALON verhuur
Trouwjurk: Rembo Styling
Catering: Jörd
Kostuum: Cafe Costume
Locatie: Witbos
Ringen: Lore van Keer
Licht & geluid: DB Moonlight
DJ: Joris