Industrieel trouwfeest in Golfclub Witbos

Waarom wij zo’n fan zijn van Evi & Koen’s industrieel huwelijksfeest in Golfclub Witbos? Dat zullen de foto’s je wel laten zien! Maar toch willen we het ook met een woordje uitleg verduidelijken.

We herinneren ons nog het eerste mailtje van Evi en Koen. Ze wilden graag een keertje met ons samenzitten. Liever met champagne dan met koffie. Dat hoef je ons geen twee keer te zeggen, dus zakten we af naar Zwijndrecht om hun trouwplannen te bespreken.

Trouwfeest SALON Weddings
Trouwen is terug in
Huwelijksuitnodiging Evi en Koen
Ceremoniewagen
Trouwfeest SALON Weddings
Huwelijksfeest in Golfclub Witbos
trouw Evi Koen

Golfclub Witbos

We zochten voor hun een unieke trouwlocatie, dat bovendien ook goed gelegen was voor alle gasten. Dat werd de oude Britse legerkazerne op Golfclub Witbos. Een bijzonder mooie en authentieke industriële hal die zich helemaal leent om unieke evenementen in te organiseren. Wij konden er dus weer helemaal ons eigen ding mee doen. Bovendien is het ook geen onbekend terrein voor ons. De terreinen van Golfclub Witbos liggen op een boogscheut van waar wij wonen.

Hoewel we voor de huwelijksuitnodiging een minimalistisch design kozen zonder al te veel kleur, mocht dit laatste wel terugkomen in de aankleding van de zaal. Daarom kozen we voor fleurige bloemen en groen getinte servetten. Daarnaast zorgden we ook voor enkele eyecatchers in zaal zoals een zwevend groene installatie boven de eretafel.

Trouwen is terug in
Stationary huwelijk
Witte backdrop
Ceremonie Golfclub Witbos
Seating chart
Bloemenwolk
Golfclub Witbos
Zwart wit foto trouwkoppel
Ceremonie Evi en Koen
Ceremonie met backdrop
Happy married couple
Tafelsetting Golfclub Witbos
Trouwen in stijl
Receptie trouwfeest
Golfclub Witbos
Bloemen door SALON Weddings
VW Retrocafé
Happy married couple
Grafisch ontwerp tafelseating
Tafelstyling
Pasgetrouwd koppel

Ceremonie in industriële setting

Voor de ceremonie bleven we in dezelfde sfeer en zorgden we voor een industriële backdrop met dezelfde kleurrijke bloemen. Zelfs voor de grafische elementen zorgden we met veel plezier. We hebben bijvoorbeeld een welkomstbord, seating chart en kaartjes met voorbehouden plaatsen voor de ceremonie gemaakt.

Aangezien Koen een slager is, was het eten voor hem van groot belang. Hij zorgde zelf voor het vlees dat heerlijk werd bereid door Tømmer Catering. Naast deze overheerlijke vlees bowls, werd er ook gedacht aan de pizza-liefhebbers en zorgde Doppio voor enkele heerlijke flatbreads.

De gasten kregen allemaal een tafel toegewezen met de naam van een tramhalte. Deze tramhaltes passeerden Evi en Koen steeds om elkaar te zien. En op de Oude Bareellei viel de eerste kus. Deze werd dan ook zonder twijfel de eretafel.

Catering huwelijk
Drone huwelijk
Catering trouw
Huwelijksfeest
Weddingstyliste
Dessert Baked
trouwEviKoen
trouwEviKoen

Dessert

Na het heerlijke dessertenbuffet van Baked, begonnen ze aan de dansfeest op de tunes van onze huis-dj.

Als bedankje mochten alle gasten een huisgemaakte worst naar huis meenemen. Onder het motto… We hope you don’t have the WORST hangover.

Leveranciers

Fotografie: Elke Van den Ende TIP: Beluister zeker ook onze podcast aflevering met Elke!
Coördinatie, styling, bloemen & grafisch ontwerp: SALON Weddings
Trouwjurk: Wild at Heart Bridal
Catering: Tommer & Doppio
Dessert: Baked
Locatie: Golfclub Witbos
Stationary: The Other Concept
Decoratie ceremonie: SALON Verhuur
Videograaf: Moment in time
Drinks: VW Retro Café
MUA: Isabelle Moens
Licht & geluid: DB Moonlight
DJ: Joris