Industrieel huwelijksfeest bij Elodie & Brenda

Een industrieel huwelijksfeest was hun grote wens. Om dit te realiseren zochten ze een weddingplanner. Dus zakten we met alle plezier af naar Hasselt. Tijdens dit eerste gesprek was er meteen een klik. Sterker nog, het was net alsof we elkaar al jaren kenden.

Hierdoor waren er niet veel woorden nodig.  Het moodboard dat we creëerden werd hiervan het bewijs. Met het bruidsboeket op de achterbank reden we naar onze bruiden. Daarnaast zorgden wij als weddingplanner en weddingstyliste voor de perfecte styling: cocktailbar, bloemenmuur, bedank-tafel en ga zo maar verder. Daarnaast vertrouwde het bruidspaar ook de grafische styling toe aan SALON weddings. Kortom, de gehele planning en styling werd door SALON weddings verzorgd.

Huwelijksuitnodiging Elodie en Brenda
Gemeentehuis huwelijk
Huwelijkshoot lesbisch koppel
Huwelijksuitnodiging koperfolie
Kus voor gemeentehuis
Huwelijksreportage
Holebi huwelijk
SALON Weddings
Huwelijksreportage regen
Trouwreportage

Happy couple Elodie & Brenda over SALON Weddings:

“Onze dag, ons moment. Dankzij de fantastische samenwerking met SALON Weddings is deze dag uitgebloeid tot de perfectie. Sanya en Lotte hebben onze verbeelding in gedachten omgetoverd tot de werkelijkheid! Niet alleen zijn deze twee een super fantastische weddingplanner en weddingstyliste met ieder hun eigen inbreng, zo-ook hebben we door de vele afspraakjes over onze trouw er een superleuke vriendschap aan overgehouden!”

Trouwreportage Beringen Mijn
Cocktails trouwfeest
Tafelstyling SALON Weddings
Seating chart huwelijksfeest
Photobooth trouwfeest
Tafelstyling SALON Weddings
Industrieel huwelijksfeest
Welkomstbord trouw
Koperen welkomstbord
Bedankjes trouwfeest

SALON Weddings over Elodie en Brenda

“Wat was dit een fantastische samenwerking! We hebben enorm genoten van jullie industrieel huwelijksfeest. Omdat de klik zo goed zat, hebben we er twee goede vriendinnen aan overgehouden.”

Bedankjes trouwfeest

Leveranciers

Fotografie: JV Photography
Bruidsboeket: SALON Weddings
Stationary: The Other Concept
Styling & coördinatie: SALON Weddings
Locatie: Kaai 16