Minimal industrial wedding in Golfclub Witbos

Een minimal wedding op het militair domein van Golfclub Witbos met als hoofdkleur nude? Check we are in! Een kleurenpallet en stijl die helemaal in lijn ligt met onze visie.

Take part in our chemistry. Dat stond op de save the date van Charlotte en Koen. Niet verwonderlijk, aangezien ze beiden in de farmaceutische wereld werken. Dit persoonlijke aspect zou later ook doorgetrokken worden in de ceremonie van Charlotte & Koen. Voor de hoofduitnodiging van hun huwelijk kozen we voor een handgeschept papier met een minimalistisch design. Dit afgewerkt met een zwart touwtje. Deze huwelijksuitnodiging was al een eerste glimp van de minimal styling die nog aan bod zou komen.

Huwelijksuitnodigingen
Goud bestek op je huwelijk
Bruidsboeket
flower cloud
industrieel trouwfeest
wedding florist
minimal trouwfeest
minimal trouwfeest

Hoe we hun minimal industrial wedding hebben gecreëerd? We hebben voornamelijk met veel gedroogde bloemen gewerkt, dit met enkele nude accenten zoals de versbloemen en de servetten. Less is more. Maar als we dan toch voor één eyecatcher mochten zorgen, dan was het wel onze bloemenwolk. Deze kreeg een centrale plaats in de zaal. Namelijk in het midden van de dansvloer.

Ceremonie SALON Weddings
Trouw ceremonie
SALON Weddings
Welkomstbord huwelijk
Geloftes huwelijk
Trouwfeest Witbos
Ceremonie
Huwelijksceremonie
Originele ceremonie
Charlotte en Koen
SALON Weddings
Huwelijksfeest Witbos
Ceremoniespreker
Welkomstbord huwelijksfeest
Aperitief ceremonie
salon weddings

Ceremonie

Bij de ceremonie zorgden we voor een originele aankomst voor Koen en zijn mama. Namelijk een golfkarretje. Makkelijk te vinden als jouw trouwfeest plaatsvindt in een golfclub. Charlotte en haar papa kozen voor de traditionele binnenkomst, zij aan zij.

Ook bij hun huwelijk verzorgden we niet enkel de trouwuitnodigingen, maar ook het welkomstbord en de quiz-kaartjes (in de vorm van een periodiek systeem) namen we voor onze rekening. De ceremonie afsluiten, deden we met kleurrijke jenevershotjes. Uiteraard in een proefbuisje! Zo trokken we de lijn van de save the date helemaal door en bleef het persoonlijke aspect helemaal bewaard.

Golfclub Witbos
rentals
Barbecue huwelijk
Golfclub Witbos
Golfclub Witbos
Bloemenwolk
Seating chart trouwfeest
Golfclub Witbos
Peach servetten
SALON Weddings
Bloemenwolk

Diner

Voordat het diner van start ging, namen Charlotte en Koen de microfoon in de hand en bedankten iedereen uitgebreid. Waaronder ons, SALON Weddings. Dit konden we uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan. We overvielen hen met warme knuffels.

Tijdens het heerlijke diner van Entre Deux Côtes, ging het koppel ook nog enkele foto’s nemen tijdens golden hour. En ja, daarvoor kan een biefstuk al eens 5 minuten wachten.

Na het eten en de acts van de vrienden, werd het tijd voor de openingsdans. Onder een bloemenhemel. Of ja, toch een wolk. Maar wat voor eentje.

openingsdans

Golfclub Witbos

In Noorderwijk, vlakbij de stad Herentals, herbergt Golfclub Witbos. Dit domein bestaat uit enkele unieke oude Britse legerkazernes. Het originele Spartaanse kader van deze oude legerbasis is perfect bewaard gebleven. Dit is voor ons dan ook dé ultieme wedding venue!
Niets is onmogelijk in deze authentieke, oude militaire legerhallen, als je nu kiest voor een minimal industrial wedding of meer de bohemian richting wil uitgaan. SALON Weddings helpt je graag verder met je meest originele ideeën.

Opleiding weddingplanner

Heeft dit trouwfeest jou ook inspiratie gegeven om zelf weddingplanner en of weddingstyliste te worden? Goed nieuws! Elk jaar geven wij, salon weddings een opleiding met als doel dit mooie beroep ook te kunnen uitoefenen. Hierdoor leer je alle kneepjes van het vak en helpen we je met de opstart van jouw zaak. Meer weten? Bekijk dan even onze info pagina over de opleiding.

Leveranciers

Fotografie: Beeld Schoon
Coördinatie, styling & bloemen: SALON Weddings
Decoratie materiaal: SALON Verhuur
Grafisch ontwerp: The Other Concept
Trouwjurk: Cermo
Catering: Entre Deux Côtes
Kostuum: Schaap Tailors
Locatie: Golfclub Witbos
Ringen: Melanie Van Dooren
Licht & geluid: DB Moonlight
DJ: Joris