Minimal industrial wedding

Een minimal industrial wedding met als hoofdkleur nude? Check we are in! Een stijl die helemaal in lijn ligt met onze visie.
Take part in our chemistry. Dat stond op de save the date van Charlotte en Koen. Niet verwonderlijk, aangezien ze beiden in de farmaceutische wereld werken.
Voor de hoofduitnodiging van hun huwelijk kozen we voor een handgeschept papier met een minimalistisch design. Dit afgewerkt met een zwart touwtje.

Huwelijksuitnodigingen
Goud bestek op je huwelijk
Bruidsboeket
flower cloud
industrieel trouwfeest
wedding florist
minimal trouwfeest
minimal trouwfeest

Hoe we hun minimal industrial wedding hebben gecreëerd? We hebben voornamelijk met veel gedroogde bloemen gewerkt, dit met enkele nude accenten zoals de versbloemen en de servetten. Less is more. Maar als we dan toch voor één eyecatcher mochten zorgen, dan was het wel onze bloemenwolk. Deze kreeg een centrale plaats in de zaal. Namelijk in het midden van de dansvloer.

Ceremonie SALON Weddings
Trouw ceremonie
SALON Weddings
Welkomstbord huwelijk
Geloftes huwelijk
Trouwfeest Witbos
Ceremonie
Huwelijksceremonie
Originele ceremonie
Charlotte en Koen
SALON Weddings
Huwelijksfeest Witbos
Ceremoniespreker
Welkomstbord huwelijksfeest
Aperitief ceremonie
salon weddings

Ceremonie

Bij de ceremonie zorgden we voor een originele aankomst voor Koen en zijn mama. Namelijk een golfkarretje. Makkelijk te vinden als jouw trouwfeest plaatsvindt op een golfterrein. Charlotte en haar papa kozen voor de traditionele binnenkomst, zij aan zij.

Ook bij hun huwelijk verzorgden we niet enkel de trouwuitnodigingen, maar ook het welkomstbord en de quiz-kaartjes (in de vorm van een periodiek systeem) namen we voor onze rekening. De ceremonie afsluiten, deden we met kleurrijke jenevershotjes. Uiteraard in een proefbuisje! Zo trokken we de lijn van de save the date helemaal door.

Golfclub Witbos
Mooiste tafelstyling
Barbecue huwelijk
Gelukkig getrouwd
Golfclub Witbos
Bloemenwolk
Seating chart trouwfeest
Golfclub Witbos
Peach servetten
SALON Weddings
Bloemenwolk

Diner

Voordat het diner van start ging, namen Charlotte en Koen de microfoon in de hand en bedankten iedereen uitgebreid. Waaronder ons, SALON Weddings. Dit konden we uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan. We overvielen hen met warme knuffels. Zijn jullie benieuwd wat Charlotte en Koen over ons te zeggen hadden? Klik dan zeker ons hart-icoontje aan.

Tijdens het heerlijke diner van Entre Deux Côtes, ging het koppel ook nog enkele foto’s nemen tijdens golden hour. En ja, daarvoor kan de biefstuk al eens 5 minuten wachten.

Na het eten en de acts van de vrienden, werd het tijd voor de openingsdans. Onder een bloemenhemel. Of ja, toch een wolk. Maar wat voor eentje.

openingsdans

Leveranciers

Fotografie: Beeld Schoon
Coördinatie, styling, bloemen & grafisch ontwerp: SALON Weddings
Trouwjurk: Cermo
Catering: Entre Deux Côtes
Kostuum: Schaap Tailors
Locatie: Witbos
Ringen: Melanie Van Dooren
Licht & geluid: DB Moonlight
DJ: Joris