VERHUUR MATERIAAL

Van feestartikelen over meubilair tot keukenmateriaal … U kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het in huis.
Als specialist in feestverhuur voorzien we elk soort feest van het juiste feestmateriaal. In de stijl, kleuren en materialen die u voor ogen heeft.

Stap 1: Kies je verhuuritems

Stap 3: Uw gegevens

Stap 4: Checklist bepalen

Afhaling en levering aan huis

Bent u te druk bezig met het organiseren van uw feest? Wij helpen u uit de brand door het materiaal te leveren en ophalen.

Gehuurd materiaal blijft 4 dagen beschikbaar

U hoeft zich na het event niet te haasten om al het feestmateriaal weer ter beschikking te stellen. U heeft maar liefst 5 dagen de tijd.

Special thanks to:

Special thanks to:

Kamers waren heel mooi gestyled. Veel mogelijkheden, kleding in thema bij de kamer. Alles was af! Heel fijn dat Raisa en Wianda er waren als mentors! Dikke pluim voor jullie als organisatie.

Het is een zalige ervaring om zoveel mensen met dezelfde passie te leren kennen. Het overtrof al mijn verwachtingen en zoveel meer. Prachtig werk ladies!

Ik zou een shoot als deze echt aanraden aan andere fotografen die graag concept foto’s willen in een mooie setting met leuke modellen. De Wild Lovers kamer was echt top!

De Wild Lovers en Simple Elegance hadden zo’n mooi licht! De sfeer, elkaar leren kennen, uitgebreider portfolio, oefenen, … Ik zou zo opnieuw inschrijven.

Gemiddeld werd de styled shoot beoordeeld met een 9,5!

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze twee editie? Laat je gegevens achter & je krijgt zo snel mogelijk onze nieuwe locatie en datum toegestuurd.