STYLED SHOOT PHOTOGRAPHERS

Wil je een meer gevarieerd portfolio?

Zou je graag meer originele én creatieve huwelijken willen shooten?

Geen tijd voor de organisatie van een styled shoot?

Wil je meer dan één setting per shoot fotograferen?

Wil je jouw stijl meer uitdiepen door net samen met anderen te fotograferen en van elkaar te leren?

Wil je een professioneel cheerleader team bestaande uit Sanya, Lotte en Loes terwijl je aan het shooten bent?

Loes van Wildflowers & Wodka
Wildflowers & Wodka

Loes van Wildflowers & Wodka is niet meer weg te denken uit de bloemenwereld. Zij verdiepte zich zo’n twee jaar geleden in de feeërieke wereld van bloemen. Ze leerde zichzelf de kneepjes van het vak. Haar signatuur? Een romantisch bloemenspektakel met een badass randje. Ze ziet het groots. In haar portfolio zal je dan ook vooral weelderige stukken van wilde bloemen terugvinden. Tijdens het trouwseizoen reist Loes van ceremonie naar avondfeest. Maar ook doorheen het jaar zit ze niet stil. Zo werkte ze al samen met merken als Yves Rocher, Dille & Kamille, ICI PARIS XL en Microsoft.

Sanya en Lotte van Salon Weddings
Salon Weddings

Sanya & Lotte besloten twee jaar geleden het heft in eigen handen te nemen en richtten SALON Weddings op. Ondertussen hebben ze een 20-tal huwelijken op de teller staan. Ook hebben ze meegewerkt aan verschillende styled shoots en events. Deze powerladies zijn dus niet langer aan hun proefstuk toe. Dat bewijst hun overvolle agenda in 2019.

Maison Thimister styled shoot
Maison Thimister

In het centrum van Diest, grenzend aan de Oude Demer, bevindt zich het uitzonderlijk mooie en karaktervolle Maison Thimister. Dit statig geklasseerd herenhuis van 1876 werd gedurende vele jaren op een onevenaarbare wijze gerestaureerd en volledig in alle glorie hersteld, met veel aandacht en passie voor de aanwezige historische ornamentiek en destijds gebruikte bouwmethoden en materialen.
Reeds bij het betreden van dit uniek herenhuis via de poort met koets inrijlaan waant men zich terug in de Belle Époque en overvalt u een rijkelijk gevoel dankzij de oude Carrara marmer treden, marmer imitaties op de muren en kasseien. Via de indrukwekkende hal betreedt men de verhoogde gelijkvloerse verdieping die bestaat uit twee aan elkaar verbonden salons, elk met mooie parketvloeren en prachtig gerestaureerd stuc- en lijstwerk.

FOUR STYLED ROOMS

Wilde je altijd al een styled shoot organiseren maar ontbrak het je aan tijd – connecties of simpelweg aan inspiratie?
Dan komt ons evenement als geroepen & kan je 5 óf 6 mei met stip aanduiden in je agenda!

Want wij (SALON & Wildflowers & Wodka) decoreren maar liefst 4 kamers waar een fotograaf zijn hart sneller zal van slaan. Je portfolio zal een boost krijgen & klanten zullen ongetwijfeld aan jouw virtuele deur komen kloppen om jou vast te leggen voor hun mooiste dag. Win-win, niet?

De plaatsen zijn beperkt omdat we elke fotograaf de ruimte willen gunnen om hun creativiteit in elke ruimte te benutten. Wat kan je allemaal verwachten? Dinertafels met een weelde aan bloemen, originele backdrops, veel grafisch werk & natuurlijk een droomkoppel gekleed in thema van de kamer.

Dit alles gaat door in een authentiek herenhuis dat de stempel heeft van Vlaams Erfgoed.
Do we need to say more?

Kamer 1

Wild Lovers

Styled shoot Styled Room Wild Lovers

Kamer 2

Burgundy Feeling

Styled shoot Burgundy Feeling

Kamer 3

Viva Las Vegas

Styled Shoot Viva Las Vegas

Kamer 4

Simple Elegance

Styled shoot Simple Elegance

Wanneer

zondag 5 of maandag 6 mei 2019

Waar

Maison Thimister
Schaffensestraat 54
3290 Diest

Inschrijving

€295
(Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet toepasselijk)

Reserveer je plaats

[vc-wcs-schedule id="1"]

In samenwerking met:

Logo Levi Party Rental
Logo The Other Concept