RECAP STYLED SHOOT MAISON THIMESTER

Onze eerste styled shoot voor fotografen zit er op & boy, wat een feest!
We stylden een prachtig herenhuis in hartje Diest om tot een waar trouw-walhalla. Maar liefst 4 kamers werden omgedoopt tot een real-life trouwscène.
Van Las Vegas tot een Simple Elegance kamer, we lieten niets aan de verbeelding over.

Conclusie: we creëerden een grote speeltuin voor huwelijksfotografen. En de resultaten spreken voor zich. We genieten nog steeds na van ons evenement en daarom delen we graag dit leuke nieuws. JA, er komt een tweede editie. Waar & wanneer.. daarover later meer!

Instagram profielfoto Mariska Staal

Kamers waren heel mooi gestyled. Veel mogelijkheden, kleding in thema bij de kamer. Alles was af! Heel fijn dat Raisa en Wianda er waren als mentors! Dikke pluim voor jullie als organisatie.

Profielfoto Instagram Sofie

Het is een zalige ervaring om zoveel mensen met dezelfde passie te leren kennen. Het overtrof al mijn verwachtingen en zoveel meer. Prachtig werk ladies!

Instagram profielfoto Coba Photography

Ik zou een shoot als deze echt aanraden aan andere fotografen die graag concept foto’s willen in een mooie setting met leuke modellen. De Wild Lovers kamer was echt top!

Instagram profielfoto Duizend Woorden

De Wild Lovers en Simple Elegance hadden zo’n mooi licht! De sfeer, elkaar leren kennen, uitgebreider portfolio, oefenen, … Ik zou zo opnieuw inschrijven.

Gemiddeld werd de styled shoot beoordeeld met een 9,5!

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze twee editie? Laat je gegevens achter & je krijgt zo snel mogelijk onze nieuwe locatie en datum toegestuurd.

  Special thanks to:

  Logo Levi Party Rental
  Logo The Other Concept
  Logo The Storybox
  Logo May 'Q up
  Logo Letters and Styling
  Logo Designcards
  Logo Hoshii
  Logo The Ivory Club
  Logo Tailored by C
  Logo Mieke Bakt
  Logo Beau
  Logo Nimzu
  Logo Level up 4 You
  Logo Touch of Blush